Profesionalizë dhe efiçencëServisi Audi në Porsche Albania

Shfrytëzoni në maksimum Audi-n tuaj, për çdo problem servisi Audi në Porsche Albania ju jep zgjidhjen më të shpejtë dhe profesionale. Servisi i autorizuar Audi në Porsche Albania ofron asistencë të plotë për Audi-n tuaj. Një ekip inxhinierësh dhe mekanish të specializuar i japin përgjigje problemeve të makinës tuaj.

Dy vite garanci për të gjithë makinat pa kufizim kilometrash, dy vjet garanci për të gjitha pjesët e ndërruara, mundësia për të përfituar kushtet e garancisë në të gjithë Europën, kontrolle periodike makinash dhe trajnim i inxhinierëve Shqiptarë nga specialistë nga fabrikat prodhuese, lidhje direkte me serverat e fabrikave për diagnostikime kompiuterike si dhe pjesë këmbimi origjinale janë përfitime direkte për klientët e kompanisë në departamentin e servisit.

  • 145x80_Audi_Services_CF023805_020.jpg
  • Pjesë këmbimi origjinale

    Servisi Audi në Porsche Albania përdor vetëm pjesë këmbimi origjinale. Klientët Audi në Porsche Albania përfitojnë një garaci 2 vjeçare për çdo pjesë këmbimi të ndërruar në servin tonë. Zbuloni përfitimet.
  • baner i vogel
  • Informacion për klientët

    Në këtë kategori do të gjeni më tepër informacion mbi emetimet e gazit te Motorit EA 189

Kontakt

Servisi Audi në Porsche Albania është i hapur nga e Hëna në të Premte nga ora 08:00 deri ne 16:30. Per informacion apo rezervime na kontaktoni në:

Tel: +355 (04) 240 74 32
Fax: +355 (04) 240 74 34
E-mail: office@porsche.al