Copyright 

Të gjitha textet, imazhet, fotografitw dhe informacione të tjera të botuar këtu, me përjashtim të përmbajtjes së shënuar posaçërisht, janë në autorësi dhe zotërim të Audi AG, Gjermani dhe / ose Porsche Albania. Çdo riprodhim në tërësi ose pjesorë është i ndaluar pa lejen me shkrim të Audi AG dhe / ose Porsche Albania. Përdorimi i imazheve lejohet vetëm për përdorim personal.

Mbyllur
Detaje për t'u theksuar, pas çdo udhëtimi!
AUDI Q5 e re!
Dizajn i theksuar, teknologji mbresëlënëse!
Në sallonin e Volkswagen, pranë Porsche Albania!
Audi i ri Q8
Pjesëtari më i ri i familjes Q
Ka vetëm një rrugë: Përpara!
Audi i ri A3
Rrallë do t'ju duket rruga e gjatë.
Asnjëherë e keqe!
Audi A4

Audi i ri Q2.