Vlerësime për Audi-n nga tetori deri në dhjetor

2017-01-19

 

Suksesi për Audi në ''Auto Trophy 2016''

Lexuesit e Auto Zeitung kanë vendosur: me një total prej shtatë çmimesh, Audi është përsëri në rreshtin e parë të konkurimit për trofeun Auto. Këtë vit nderimet shkojnë për modelet Audi A1, Audi Q2, Audi Q5, Audi A5 Sportback  dhe Audi Q7. Marka premium gjithashtu zuri vendin e parë në kategoritë "Dizajni më i mirë" dhe "Marka më e mirë". (29 nëntor, 2016)

 

"Golden  Steering Wheel": Fitorja e dyfishtë për Audi-n

Audi Q2 dhe Audi A5 Coupé përfunduan fitimtar në vlerësimet Golden  Steering Wheel 2016. Prodhuesi premium I automobilave me bazë në Ingolstadt ka fituar në të dy kategoritë "Compact SUV" dhe "Sports Car". Së bashku me një panel ekspertësh, lexuesit e revistës Auto Bild dhe gazetës Bild am Sonntag, zgjodhën risitë automobilistike më të mira të vitit. (8 Nëntor, 2016)

 

Vlerësimet më të larta në provën e rrëzimit të zhvilluar në SHBA: pesë çmime për Audi-n

Instituti i Sigurimeve për Sigurinë Rrugore (IIHS) jep dy vlerësime  Top Safety Pick + për Audi A4 dhe Audi Q5 ndërsa Audi A3, Audi Q7 dhe Audi A6 vlerësimin Top Safety Pick rating. Të pesë modelet Audi kanë marrë notën më të lartë "mirë" nga IIHS në të gjitha disiplinat e rrëzimit dhe janë kështu ndër makinat më të sigurta në tregun e SHBA-së. Audi A4 mori çmimin Safety Top Pick + për shkak të dritave të saj opsionale LED dhe Audi Q5 për shkak të dritave të saj adaptive xenon dhe Audi adaptive cruise control. (December 8, 2016)

 

Australia: tre vendet e para për Audi-n

Audi është duke festuar nderimin për çmime në tri kategori në Car Sales Car të këtij viti. Audi A4 Sedan fitoi në kategorinë "Best Prestige Car Under $100K" dhe Audi Q7 zuri vendine  pare në kategorinë "Best SUV Over $50K". Nderimi me "Best City Car" shkoi për Audi A3 Sportback e-Tron  me ngarjen e saj innovative plug-in hybrid. (10 Nëntor, 2016)

 

USA: Çmim për Audi A4

Audi A4 u kurorëzua fitues i kategorisë "Luxury Car" në vlerësimet Kelley Blue Book Best Buy. Fituesit janë përzgjedhur çdo vit në një total prej dymbëdhjetë kategorive nga Kelley Blue Book, një vlerësim portali për makina të reja dhe të përdorura. Juria në veçanti theksoi dizajnin modern, teknologjinë e avancuar dhe përvojën dinamike në udhëtim. (15 nëntor, 2016)

 

UK: Audi A4 është "më i mirë për rrugëtime të gjata"

Audi tashmë ka bërë listën për makinat më të mira në botë në revistën Top të njohur botërisht Gear. Makina premium Audi A4 zuri vendin e parë në kategorinë "më të mirët për rrugëtime të gjata". Revista vlerësoi brendinë e rehatshme të makinës dhe pajisjet teknike (25 nëntor, 2016)

 

Meksikë: vendi i parë për Audi-n nga J.D. Power

Audi A1 dhe Audi A5 kanë fituar çmime në segmentet e tyre përkatëse të automjeteve. J.D. Power intervistuan 9,400 pronarë makinash në të gjithë Meksikën për studim. (20 Tetor, 2016)

 

Afrika e Jugut: nëntë çmime për Audi-n

Audi përfundoi i pari në disa kategori në Anketën e Cilësisë IPSOS të automjeteve. Në kategorinë "Top Hatchback", çmimi shkoi në të dyja Audi A1 dhe Audi A3 Sportback. Audi A4 dhe Audi A5 Sportback zunë vendin e parë dhe të dytë në kategorinë "Medium Sedan".

Fituesi i kategorisë "Top Sedan" është Audi A3 Sedan. Audi A5 Coupé  ishte votuar më i miri në "Sports Coupe." Në kategorinë "Small RV", trofeun e morën Audi Q5 dhe Audi Q3. Përveç kësaj, marka premium fitoi çmimin "Best Luxury Passenger Car Brand." Në anketë, ishin plot 30.000 konsumatorë që ndanë përvojat e tyre dhe vlerësuan cilësinë e produkteve të blera së fundmi. (7 Nëntor, 2016)

 

Spanjë: Çmimi për Audi Q2

Lexuesit e revistës spanjolle "Car and Driver " kanë zgjedhur Audi Q2 si makina e  vitit. Guillermo Fadda, Shef i Audi-t në Spanjë, mori çmimin gjatë një ngjarje gala në Madrid. (1 Dhjetor, 2016)

 

Japoni: Audi A4 është "Import Car of the Year"

Audi A4 mori çmimin "Import Car of the Year" në përzgjedhjen e makinës së vitit në Japoni 2016-2017. Juria e bazoi zgjedhjen e saj në sistemet gjithpërfshirëse të ndihmës së shoferit, lidhja në rrjet dhe karakteristikat infotainment. Ishin gjithashtu të impresionuar edhe nga përvoja e udhëtimit dhe standardet e cilësisë së lartë. (9 December, 2016)

 

Audi fiton çmimin Product Placement

Për vendosjen e suksesshme të produktit në filmin Marvel Captain America - Avenger-I I parë. Marka premium ka marrë çmimin Product Placement 2016 në kategorinë "Kinema". Çmimi u dha gjatë ProPKo Branded Entertainment. Audi triumfoi në sajë të bashkëpunimit të shkëlqyer dhe integrimit të suksesshëm të markës në film. (26 tetor, 2016)

 

Audi cilësohet si Red Dot: Marka e vitit 2016

Në gjykimin e jurisë Red Dot, Audi udhëheq në komunikimin nëpërmjet dizajnit dhe për të parën herë fitoi Red Dot: Marka e Vitit. Titulli i nderit, i themeluar në vitin 2015, shkon për markën më të suksesshme të konkursit që krijon në veçanti zgjidhje inovative dizajni në komunikim duke bindur jurinë me një shumëllojshmëri të projekteve individuale të paraqitura. Bëhet fjalë për një total prej 17 projekteve të Audi-t, duke përfshirë, ndër të tjera, paraqitja e të katër unazave në 2015 International Motor Show dhe prezantimi "Misioni në Hënë", - përfshirja e kompanisë me ekipin gjerman si pjesë e Lunar XPrize Google. Shfaqja e faqes së internetit të Raportit Vjetor 2015 të Audi-t gjithashtu shënoi pike për markën. Audi ka siguruar tashmë një çmim nga juria Red Dot tri herë në vitet e mëparshme:  çmimi "Klienti i vitit Red Dot", të paraqitura në mes të 2010 dhe 2014 për bashkëpunimin më të suksesshëm me partnerët krijues. (4 Nëntor, 2016)

 

Audi e zgjedhur Marka e Vitit 2016

Firma e hulumtim të tregut YouGov ka kurorëzuar Audi-n si markën e vitit për 2016 në kategorinë "Automotive". Kjo është e treta herë që YouGov, në bashkëpunim me gazetën Handelsblatt, ka përzgjedhur markën gjermane duke e vlerësuarar me plot çmime në 31 kategori. Rezultatet janë bazuar në një anketë përfaqësuese me më shumë se 700.000 intervista online. (2 Nëntor, 2016)

Për të ofruar një performacë optimale, ky website përdor 'cookies'.
Po jam dakord.