Për të ofruar një performacë optimale, ky website përdor 'cookies'.
Po jam dakord.

Audi A6 vjen me ofertën më të mirë

2017-11-01

 

Audi A6 modeli që ka njohur një sukses të jashtëzakonshën në segmentin premium. Marka premium bëri një rifreskim të modelit duke e risjell atë në formën aktuale. Bëhet fjalë për një dizajn të jashtëm sportiv, teknologji të reja dhe pajisje të reja infotainment që e bëjnë sedanin edhe më luksoz dhe të rehatshëm.

Çdo detaj i pjesës së brendshme është një testament i standardeve të cilësisë së lartë të markës pa bërë kompromise. Ngjyra elegante dhe materiale të zgjedhura me kujdes e theksojnë atmosferën e rafinuar. 

 

Sot, për të gjithë ju që zgjidhni Audi A6, vjen oferta më e mirë..

Porsche Leasing brenda muajit Nëntor, do të mbulojë Taksën e luksit në masën 100%, për të gjitha mjetet e blera me financim nga Porsche Leasing. 

 

Për më tepër informacion në lidhje me modelin na kontaktoni në:

+355 (0) 69 20 57 232 ,  

Tel:  +355 (0) 4 240 7430    

E-mail: office(kwfat)porsche(kwfdot)al

Për të ofruar një performacë optimale, ky website përdor 'cookies'.
Po jam dakord.