Për të ofruar një performacë optimale, ky website përdor 'cookies'.
Po jam dakord.

Me sa duket, shoqëruesi sportiv i Princit Harry mund të jetë i juaji.

2018-08-03

Audi RS6 mbretëror i princë Harry dhe Meghan Markle tani është në treg me një vlerë prej mbi 93,000 dollarë.

Modeli është listuar në Auto Trader pasi u ble nga përfaqësuesi i makinave Overton Prestige në Derbyshire.

Overton Prestige nuk mundi të konfirmonte pronësinë e Princit për automjetin "për shkak të mbrojtjes së të dhënave", por tha se ishin "plotësisht të kënaqur që kjo makinë ishte përdorur personalisht nga princi Harry përgjatë gjithë vitit të kaluar".

Për të përjetuar emocione të forta duke prekur pak nga historia e lëvizshmërisë mbretërore modelet Audi janë zgjedhja më e mirë.

Për të ofruar një performacë optimale, ky website përdor 'cookies'.
Po jam dakord.