Audi SQ5 TDI plus.

Që ju të keni një shfaqje mbresëlënëse, kujdeset Audi SQ5 TDI plus* në çdo aspekt. Nga ana vizuale me detaje të jashtme cilësore që i japin atij dinamikë më të fortë. Dhe ndjeshëm me diferencialin ekskluziv sportiv quattro, si dhe një rritje të performancës 250 kW (340 KF). Një kombinim ekskluziv i fuqisë së pastër dhe pamjes perfekte.

Biturbo V6 TDI arrin një rritje të presionit të injeksionit në 250 kW (340 KF) nga kapaciteti i tij prej tre litrash. Kjo është një rritje e energjisë prej 10 KW në krahasim me SQ5 TDI. Makina e fuqishme me naftë arrin në vetëm 5,1 sekonda nga 0 deri në 100 km/h, shpejtësia maksimale është e kufizuar në mënyrë elektronike në 250 km/h. Në ciklin e ri të standardit evropian NEFZ, atij i mjaftojnë vetëm 6,6 litra karburant për 100 kilometra (174 g CO2/km).

Disqet e aluminit Audi Sport

Në dizajnin me pesë ndarje të dyfishta në ngjyrë të zezë me shkëlqim, përmasa 8,5 J x 21 me goma 255/40 R 21

Paketa e dizajnit në lëkurë Feinnappa

Me tegela të ashpër me ndenjëse sportive para me qepje të kundërta në argjend të errët.

Prodhim i kufizuar

 

Sasi e kufizuar në 100 copë e SQ5 TDI plus: Në përputhje me ngjyrën e jashtme në lyerje të personalizuar në blu Ara me efekt kristali, është edhe pjesa e brendshme me lëkurën e zezë Feinnappa dhe qepje në kontrast blu Ara.

Mbyllur