Krahasim i fenerëve

Pavarësisht nëse është fener xenon plus, LED ose matrix LED,  vendimi është i juaji. Fenerët Xenon plus të bindin më efektivitetin, fenerët LED të joshin me dizajnin e tyre të veçantë.

Fenerët xenon plus dallojnë gjithmonë se çfarë ndodhet përpara jush. Me anë të një ndriçimi si të ditës, të veçantë e të ndritshëm, rruga është e ndriçuar në mënyrë optimale, edhe në errësirë apo në mot të keq.

 

Fenerët LED plotësojnë pjesën e jashtme - përveç një platforme anësore të saktë dhe me rreze të gjatë ndriçimi, me një dizajn unik. Drita e autostradës, e cila është në dispozicion në një shpejtësi prej 110 km/h, ofron një dritë me rritje distance automatike.

 

Fenerët Audi Matrix LED ndajnë dritën kryesore LED në dioda  të shumta të vogla individuale, duke bashkëpunuar me lente apo reflektorë. Gjithmonë sigurojnë një ndriçim shumë të saktë dhe prodhim maksimal drite pa pasur nevojë për një mekanizëm të kthyeshëm.

Mbyllur