Pjesa e brendshme e Audit Q7

Ambientet elegante takohen me cilësinë premium ekselente të përpunuar. Detajet e dekorit ofrojnë vend për kombinime të veçanta të aplikimit, ashtu si ju pëlqen. 

Gjithashtu individualisht e rregullueshme: Sistemi i kontrollit të klimës, që varet nga ju dhe nga dëshira e pasagjerëve tuaj. Me deri në katër zona klime individualisht të modifikueshme për një atmosferë optimale mirëqenieje.

 

Ndenjëset ofrojnë një përzgjedhje të materialeve plot cilësi, ngjyra dhe funksione. Së bashku me funksionin opsional MMI Navigation plus vjen sipas dëshirës, Audi virtual cockpit - një ekran TFT 12.3-inç diagonal, ku mund të paraqiten grafika të projektuara. Ekzistojnë dy zgjedhje në dispozicionin tuaj: një opsion standard dhe një opsion infotainment me fushë të zgjeruar ekrani për lista dhe harta - të gjitha të komandueshme rehatshëm nga timoni. Për më tepër, mund të konfigurohen pikëpamjet tuaja personale, për shembull, vlerat e kompjuterit në bord.

Mbyllur