I mrekullueshëm dhe i vendosur. Pjesa e jashtme e Audit Q7.

Audi Q7 karakterizohet nga sipërfaqe të tendosura dhe linjat të mprehta. Është më kompakt se paraardhësi i tij. Në gjerësi dhe lartësi, është rritur dhe kështu përcjell më shumë tipare mashkullore dhe prezencë. Grila e veçantë e radiatorit dhe fenerët Matrix opsionale LED theksojnë edhe më shumë pamjen e  përjetshme sportive.

Linja të qarta horizontale përqafojnë sipërfaqet sportive të tendosura. Ato janë formuar me saktësi të lartë, edhe pse pjesa e jashtme është bërë tërësisht prej alumini. Grila e radiatorit është elementi qendror i pjesës para, korniza e fuqishme shkon deri tek fenerët.

 

20 vjet përvojë kanë ndikuar edhe në zhvillimin e Audit Q7. Me motor 3.0 TDI, është deri në 325 kilogram më i lehtë se paraardhësi i tij. Përmasat e lehta mund të gjenden në shumë detaje të Audit Q7, nga rrjeti i furnizimit në bord deri në pjesën e bagazhit. Për dinamikë edhe më të mirë lëvizëse dhe më shumë efikasitet.

Mbyllur