Audi A1 allstreet: të dhëna teknike

Moto e Audi është \"Vorsprung durch Technik\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm, dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, por edhe me pajisjet tona standarde dhe linjat e pajisjeve të personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

A1 allstreet 25 TFSI (70 kW)

A1 allstreet 30 TFSI (81 kW)

A1 allstreet 30 TFSI (81 kW) S tronic

A1 allstreet 35 TFSI (110 kW)

A1 allstreet 35 TFSI (110 kW) S tronic