Zgjidh, udhëto, imagjino...
Audi A6. Ju merrni luksin,
taksën e paguajmë ne*
Audi i ri Q2 | #untaggable
Disa gjëra është vështirë ti etiketosh.
Është #SUV apo model #kompakt?
Audi Q2, i #paetiketueshëm
Audi i ri Q5.
Karakter në udhëtim
Dizajn dhe teknologji.
Ka vetëm një rrugë: Përpara.
Audi i ri A3
Rrallë do t'ju duket rruga e gjatë.
Asnjëherë e keqe.
Audi A4 allroad quattro

Audi i ri Q2.
Q7 e-tron quattro.
Lajme & njoftime për shtyp Më tepër
“Airbus & Audi Pop.Up”

Koncepti i ardhshëm është një makinë dronë pasagjerësh pa shofer, që udhëton ...

1,878,100 makina të shitura: Audi mbylli vitin 2017 me shitje të reja record.

• Pas një fillimi të vështirë, mbyllje e suksesshme në fund të vitit me shitj...

Për të ofruar një performacë optimale, ky website përdor 'cookies'.
Po jam dakord.