Informacion, shërbim dhe aksesorë

Po kërkoni më të fundit nga shërbimi dhe aksesorët origjinalë të Audi? Dëshironi të mësoni më shumë për myAudi? Në zonën e shërbimit dhe aksesorëve do të gjeni një pasqyrë të të gjitha informacioneve.

Servis Audi

Mirëmbajtja, riparimet dhe shërbimet: Zbuloni pikat tona kryesore sezonale, ofertat, inspektimet dhe më shumë.

Aksesore origjinale Audi

Zbuloni për përzgjedhjen e madhe të aksesorëve origjinalë të Audi: sedilje për fëmijë, kuti çatie, rripa dhe më shumë.

Dyqani Audi

Aksesorë për Audi-n tuaj ose për ju - zbuloni përzgjedhjen në Dyqanin Audi.

myAudi - shërbime të personalizuara

myAudi u ofron përdoruesve të faqes personale të internetit Audi shërbime të personalizuara.

Distributori zyrtar

Partneri juaj Audi do të jetë i lumtur t'ju japë më shumë informacion. Kontaktoni tani.

Funksionet sipas kërkesës

Ju mund të blini pajisje të përzgjedhura lehtësisht dhe thjesht pasi të keni blerë automjetin përmes myAudi.

Lidhu me Audi

Audi connect ju lidh ju, automjetin tuaj, smartfonin tuaj dhe botën.

Kontaktoni Servisin Audi tani

Ju mund të merrni informacione të mëtejshme dhe oferta specifike nga objekti juaj i shërbimit Audi.