E-mobiliteti në jetën e përditshme

Audi po zgjeron flotën e saj të automjeteve elektrike dhe do të zhvillojë modele plotësisht elektrike vetëm nga viti 2026. Për më tepër, modele të shumta hibride plug-in kombinojnë avantazhet e një motori klasik me djegie me një motor elektrik. Audi ofron kështu lëvizshmërinë e duhur moderne për çdo klient. Mësoni për opsionet tuaja të karikimit dhe gamën e makinave elektrike këtu, lexoni fakte interesante dhe mësoni më shumë rreth opsioneve të blerjes dhe financimit.

 

Avantazhet dhe mbeshtetje financiare për Elektromobilizmin

Modelet elektrike

Këshilla për karikimin

Makina elektrike

Këshilla për karikimin

Qëndrueshmëria

Video shpjeguese nga Audi

Me videot shpjeguese të Audi-t do të mësoni gjithçka që duhet të dini për modelet elektrike dhe hibridet plug-in të Audi. Thjesht e përmbledhur dhe e shpjeguar qartë.