vdvcvv

Dinamik, emocional, bujar

A1 Sportback - gjenerata e dytë e kompaktes sonë të suksesshme bën përshtypje me një dizajn sportiv (1) dhe opsionet fleksibël të pajisjeve.

 

Përshtasni optikën në mënyrë fleksibël

Gri me efekt perlë, E bardhë akullnajore metalike, Blu metalike, Navarra metalike blu dhe shumë ngjyra të tjera janë në dispozicion për ju. Mund të vendosni tone shtesë, për shembull, me kupolën opsionale të çatisë në metalike gri Manhattan ose metalike të zezë Mythos. B

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe diqe të ndryshme dhe përjetoni Audi A1 Sportback në pamjen interaktive 3D.

Sugjerime të preferuara të konfigurimit

Baza

A1 Sportback 25TFS

Pikat kryesore të pajisjeve:

  • Kupolë me çati me kontrast
  • Kondicioner automatik komfort 2 zonash
  • Sensorë parkimi të pasëm
  • edhe më shumë

intensive

A1 Sportback 25 TFSI intensive

Pikat kryesore të pajisjeve:

  • Privatësia
  • Paketë teknologjike
  • Sistemi i zërit Audi
  • edhe më shumë
 

I fokusuar te shoferi, emocional dhe i personalizueshëm

Brendësia më sportive në klasën kompakte – brendësia e Audi A1 Sportback e re paraqitet në përputhje me rrethanat. Dizajni i aerodinamikës, grupi i instrumenteve dixhitale dhe scoop sipër instrumenteve vendosin thekse të forta duke përcjell sportivitet.

 
 

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music8 të integruar

Shijoni përvojën më të mirë muzikore në makinën tuaj me Apple Music8. Transmetoni mbi 90 milionë këngë pa probleme dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni nga tre stacione radio ndërkombëtare të drejtpërdrejta të organizuara nga artistë të mirënjohur dhe që luajnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju gjithashtu keni akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista dëgjimi.

 

Argëtim i garantuar gjatë udhëtimit

Falë gamës sonë të gjerë të motorëve, Audi A1 Sportback është i pajisur mirë për rrugë të ndryshme. Motori më i fuqishëm, një TFSI i fuqishëm 2.0 litra, jep 152 kW.

 

Audi A1 allstreet

Konsumi i karburantit i kombinuar 2: 5,7-6,9 l/100 km

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ në intervale në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura.