Audi A1 Sportback: Specifikimet

Moto e Audi është \"Vorsprung durch Technik\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm, dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, por edhe me pajisjet tona standarde dhe linjat e pajisjeve të personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

A1 Sportback 25 TFSI (70 kW)

A1 Sportback 25 TFSI (70 kW) S tronic

A1 Sportback 30 TFSI (81 kW)

A1 Sportback 30 TFSI (81 kW) S tronic

A1 Sportback 35 TFSI (110 kW) S tronic

A1 Sportback 40 TFSI (152 kW) S tronic