vdvcvv

Trendi shprehës

A1 allstreet është një automjet crossover me shumë përparësi.

 

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi A1 allstreet në pamjen interaktive 3D.

Pamje e ashpër

Dizajni i tij unik krijon një pamje të pagabueshme, opsionet e tij fleksibël të pajisjeve stimulojnë imagjinatën.

 

Komoditet i lartë, përshtatshmëri e madhe për përdorim të përditshëm

Tiparet tipike të Audi A1 allstreet në krahasim me modelin bazë janë lartësia më e madhe e përgjithshme, më shumë largësi nga toka dhe një pozicion më i lartë sedilje për pasagjerët. Për një automjet me dimensione kompakte, A1 allstreet ka një vëllim të madh të bagazhit prej 335 l. Kur mbështetsja e shpinës përthyhet, i gjithë vëllimi i ngarkimit rritet deri në 1090 l. Për hapësirë ​​shtesë magazinimi, ne ju ofrojmë pajisje praktike speciale nga Audi Genuine Accessories4, për shembull një kuti skish dhe bagazhesh.

 

Përshtatuni dhe ndjehuni mirë - Interiori

Falë strukturës së re fleksibël të linjës së pajisjeve, ju mund të kombinoni lirshëm paketa të ndryshme të brendshme me paketën e jashtme.

 

Sugjerime të preferuara të konfigurimit

allstreet

A1 allstreet 35 TFS

Pikat kryesore të pajisjeve:

  • Navigacion MMI plus me MMI touch
  • Kombinim lëkure/lëkure imituese
  • Sistemi zanor premium SONOS me zë 3D
  • edhe më shumë

A1 allstreet intense

A1 allstreet 30 TFSI intensive

Pikat kryesore të pajisjeve:

  • Paketa ekskluzive \"Black\" e Audi
  • Privatësia
  • Përgatitja për navigacion MMI plus
  • edhe më shumë

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music6 të integruar

Shijoni përvojën më të mirë muzikore në makinën tuaj me Apple Music6. Transmetoni mbi 100 milionë këngë pa probleme dhe pa reklama - direkt nga MMI juaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë këngë që do t'ju pëlqejnë. Zgjidhni nga tre stacione radio ndërkombëtare nga artistë të mirënjohur dhe që luajnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju gjithashtu keni akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A1 Sportback3.

Përvojë emocionuese ngarje

Paketa dinamike2 përfshin kalibrat e frenave të kuqe, sistemin e dinamikës së drejtimit të Audi drive Select, një aktivizues zëri dhe një shasi me amortizues të ndërrueshëm. Për ngarjen, ne ju ofrojmë motorë TFSI me një gamë fuqie nga 70 në 110 kW.

 

Audi A1 Sportback

Konsumi i kombinuar i karburantit1: 5,3-7,4 l/100 km