Të dhënat teknike të Audi A4 allroad quattro.

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, me versionet tona standarte si dhe versionet e personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

A4 allroad quattro 40 TDI (150 kW) S tronic

A4 allroad quattro 50 TDI quattro (210 kW) tiptronic

A4 allroad quattro 45 TFSI quattro (195 kW) S tronic