Të dhënat teknike të Audi A4 Avant g-tron.

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, me versionet tona standarte si dhe versionet e personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

A4 Avant g-tron 40 (125 kW) S tronic