Audi A4 Sedan

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, me versionet tona standarte si dhe versionet e personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

A4 Sedan 35 TFSI (110 kW)

A4 Sedan 35 TFSI (110 kW) S tronic

A4 Sedan 40 TFSI (150 kW) S tronic

A4 Sedan 40 TFSI quattro (150 kW) S tronic

A4 Sedan 45 TFSI quattro (195 kW) S tronic

A4 Sedan 30 TDI (100 kW) S tronic

A4 Sedan 35 TDI (120 kW) S tronic

A4 Sedan 40 TDI (150 kW) S tronic

A4 Sedan 40 TDI quattro (150 kW) S tronic

A4 Sedan 50 TDI quattro (210 kW) tiptronic