Audi S4 Sedan

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, me versionet tona standarte si dhe versionet e personalizuara.

S4 Sedan TDI quattro (251 kW) tiptronic