Të dhënat teknike të A5 Coupé.

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, por edhe me versionet tona standarde si dhe versionet e personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

A5 Coupé 35 TDI (120 kW) S tronic

A5 Coupé 40 TDI (150 kW) S tronic

A5 Coupé 40 TDI (150 kW) quattro S tronic

A5 Coupé 50 TDI (210 kW) quattro tiptronic

A5 Coupé 35 TFSI (110 kW)

A5 Coupé 35 TFSI (110 kW) S tronic

A5 Coupé 40 TFSI (150 kW) S tronic

A5 Coupé 40 TFSI (150 kW) quattro S tronic

A5 Coupé 45 TFSI (195 kW) quattro S tronic