Të dhënat teknike të Audi A5 Kabriolet

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, por edhe me versionet tona standarde si dhe versionet e personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

 

A5 Kabriolet 35 TDI (120 kW) S tronic

A5 Kabriolet 40 TDI (150 kW) S tronic

A5 Kabriolet 40 TDI (150 kW) quattro S tronic

A5 Kabriolet 35 TFSI (110 kW) S tronic

A5 Kabriolet 40 TFSI (150 kW) S tronic

A5 Kabriolet 40 TFSI (150 kW) quattro S tronic

A5 Kabriolet 45 TFSI (195 kW) quattro S tronic