Të dhënat teknike të Audi S5 Kabriolet.

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, por edhe me versionet tona standarde si dhe versionet e personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

S5 Kabriolet TFSI quattro (260 kW) tiptronic