Të dhënat teknike të Audi A7 Sportback.

Audi qëndron për avancimin përmes teknologjisë. Ju e përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm, por ekonomikë, por edhe me pajisjet tona standarde të gjera dhe linjat e pajisjeve të personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorizimin tuaj të dëshiruar këtu:

A7 Sportback 40 TDI (150 kW) quattro S tronic