Audi në Porsche Albania

Porsche Albania është importuesi ekskluziv i Audi-t në Shqiperi.

Në Porsche Albania do të gjeni edhe Servisin e autorizuar dhe pjesët origjinale të këmbimit. Eksperienca dhe standardet austriake në shërbim ju japin sigurinë që ju nevojitet për makinën ruaj Audi. Te ne do të gjeni zgjidhjen më të mirë për çdo problem që mund të keni.

 Për më tepër na kontaktoni:

Audi Tirana

Autostrada Tirane-Durres Km. 7,

Tel: +355 (04) 240 74 30

Fax: +355 (04) 240 74 34

E-mail: office(kwfat)porsche(kwfdot)al

Web: www.audi.al

f: www.facebook.com/AlbAudi/

Mbyllur
Detaje për t'u theksuar, pas çdo udhëtimi!
AUDI Q5 e re!
Dizajn i theksuar, teknologji mbresëlënëse!
Në sallonin e Volkswagen, pranë Porsche Albania!
Audi i ri Q8
Pjesëtari më i ri i familjes Q
Ka vetëm një rrugë: Përpara!
Audi i ri A3
Rrallë do t'ju duket rruga e gjatë.
Asnjëherë e keqe!
Audi A4

Audi i ri Q2.