Fuqia elektrike maksimale deri në

220

kW 1,2

Përshpejtimi (0-100 km/h) deri në

6.2

Sek.

Gama (WLTP) deri në

528

km

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi Q4 e-tron në pamjen interaktive 3D.

 

Më shumë hapësirë për më shumë gjëra

Si një makinë e vërtetë gjithëpërfshirëse dhe familjare, Audi Q4 e-tron ka një gamë bujare hapësirash ruajtëse - duke përfshirë ndarjen e dorezave, ato shtojnë një vëllim prej 24,8 litrash. Bagazhi i Audi Q4 e-tron mund të strehojë 520 litra bagazhe. Me sediljet e pasme të palosura, deri në 1490 litra. Pozicioni i sediljes në rreshtin e dytë është pothuajse shtatë centimetra më i lartë se në pjesën e përparme, por ka ende shumë hapësirë ​​për kokën dhe gjunjët.

 
 

Karikimi nga 10% në 80% përafërsisht.

29

Min.3

me fuqi maksimale karikimi DC deri në 135 kW

Kapaciteti i baterisë (neto) deri në

76.6

kWh²

Fuqia maksimale e karikimit DC deri në

135

kW³,¹³

 

Futuriste magjepsëse

Dizajni i qartë i Audi Q4 e-tron i jep të ardhmes së elektromobilitetit një formë karakteristike. Plot tension: pjesa e përparme e fokusuar e automjetit dhe pjesa e pasme e fuqishme. Elektrizuese: silueta anësore e theksuar dhe linja e tavanit.

Gjithçka për më shumë dinamizëm

Falë Audi drive select, karakteristikat e dëshiruara të automjetit mund të zgjidhen duke përdorur pesë mënyra të ndryshme. Nga efikasiteti në dinamik. Drejtimi progresiv mundëson një raport të ndryshueshëm në varësi të këndit të drejtimit dhe ndihmës së drejtimit të varur nga shpejtësia.

Audi Q4 Sportback e-tron

Konsumi i energjisë elektrike (i kombinuar4) në kWh/100 km: 16,6–22,2;

Emetimet e CO₂ (të kombinuara 4) në g/km: 0

Informacion mbi konsumin e karburantit/energjisë elektrike dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të pajisjes së zgjedhur të automjetit. Vetëm vlerat e konsumit dhe emetimit sipas WLTP dhe jo sipas NEDC janë të disponueshme për automjetin.