Modeli i preferuar i Familjes Q

Audi Q8 kombinon në mënyrë mbresëlënëse linjat emocionale të një coupe sportive me hapësirën e një SUV.

Audi Q8 pamja e përparme anësore

Audi Q8 aktualisht nuk është në dispozicion për porosi.

Dizajni i jashtëm progresiv

Audi Singleframe i Audi Q8, në kombinim me spoilerin përpara dhe aerodinamikën, thekson pamjen e sigurt në vetvete.

Fleksibël dhe i gjithanshëm: koncepti i hapësirës

Sedilja e pasme, e cila është e ndarë në tre segmente, mund të zhvendoset në varësi të faktit nëse pasagjerët ose bagazhet kanë nevojë për më shumë hapësirë. Nëse palosni mbështetëset, ju merrni një hapësirë ​​bujare magazinimi prej maksimumi 1,755 litrash, e cila mund të ngarkohet dhe shkarkohet lehtësisht nëpërmjet një dere të pasme.

I lidhur me zgjuarsi

Audi Q8 është i pajisur me navigacion MMI plus me përgjigje MMI prekje si standard. Navigimi ofron sugjerime për destinacionet dhe informacione të detajuara të itinerarit si pikat e interesit, zgjedhjen nga rrugët alternative dhe shumë më tepër. Shërbimet Audi connect plotësojnë shërbimet, për shembull, me informacione mbi rrezikun ose me lajme në internet.

Amazon Music gjithmonë në bord

Me integrimin e Amazon Music në Audi-n tuaj, tani mund të përdorni shërbimin muzikor popullor të Amazon në lëvizje. Shumë e lehtë pa një smartphone dhe pa një aplikacion.

Përvojë sportive

Dinamik, i fokusuar dhe i matur me saktësi në çdo disk individual. Makina e përhershme me të gjitha disqet quattro me diferencial qendror vetëbllokues shpërndan fuqinë lëvizëse midis boshteve të përparme dhe të pasme në një raport prej 40:60. Kjo çon në tërheqje dhe stabilitet të jashtëzakonshëm gjurmues.

 

Funksionet sipas kërkesës

Me funksionet sipas kërkesës, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet kur zgjidhni pajisje. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Zgjedhja e funksioneve është intuitive dhe e shpejtë duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi e-tron.

 

Audi Q8 TFSI e

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura.