Audi A4 Limousine

Multi talent me shprehësi të fortë

Falë kombinimit të lëvizjes standarde me të gjitha rrotat aktive quattro, motorit të fuqishëm dhe shasisë specifike për fuoristrada. Audi A4 allroad quattro demonstron cilësi si fuoristradë.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni Audi A4 Avant në pamjen interaktive 3D.

Argëtim ngarje dhe konfort i garantuar

Modeli standart me të gjitha rrotat quattro siguron tërheqje të mirë dhe dinamikë të lartë drejtimi.

Pamje unike

Vizualisht, Audi A4 allroad quattro nënvizon pamjen e tij si fuoristradë me një dizajn të jashtëm karakteristik. Harqet e rrotave janë të ekspozuara qartë dhe të theksuara me ngjyra, siç janë parakolpët e përparmë dhe të pasëm dhe skajet anësore. Rrotat janë 12 mm më të mëdha se në modelin bazë, dhe pista në pjesën e përparme dhe të pasme është më e gjerë. Në pjesën e pasme, mbrojtja e pjesës së poshtme të trupit dhe difuzori specifik bien në sy. Në pjesën e përparme, korniza e fuqishme e maskarinos me shirita vertikal është një tipar i pagabueshëm.

Në mënyrë progresive sportive

Me paketën opsionale të stilimit pro të zi, ju nënvizoni karakterin progresiv të Audi A4 allroad quattro. Elementet e dizajnit të zi sigurojnë theks sportiv dhe një pamje dinamike.

Bujare dhe me cilësi të lartë - pamja e brendshme

Në pjesën e brendshme të Audi A4 allroad quattro, për shembull, brezi i vazhdueshëm i fryrëseve të ajrit thekson gjerësinë e automjetit, ndërsa një shirit i zbukuruar me krom që kalon sipër jep një theks luksoz. Një ndarje e madhe ruajtëse në panelin qendror ofron hapësirë praktike ruajtjeje. Ndriçimi standard i brendshëm përfshin dritat e leximit që mund t'i përdorni duke përdorur sensorë në pjesën e përparme. Krijoni një atmosferë shtesë të ndjenjës së mirë me një nga paketat opsionale të ndriçimit të ambientit.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music6 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music6. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A4 Sedan2.

Audi ekskluziv

Bëjeni Audi A4 tuaj allroad quattro një unikat frymëzues, po aq të veçantë sa ju - me Audi ekskluzive. Me dekore të zgjedhura, lëkurë me ngjyra dhe bojëra individuale nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç dëshironi.

Ide të reja - edhe më shumë alternativa

Përshtateni me lehtësi automjetin tuaj me dëshirat tuaja individuale. Zgjidhjet tona me cilësi të lartë nga Aksesorët origjinal Audi10 janë të përshtatura për automjetet deri në detajet e fundit dhe ju japin shumë liri dizajni.

Shënim: Imazhi është nga Audi A4 Avant9.

Udhëtoni së bashku dhe zhytuni në një botë virtuale.

Uluni në pjesën e pasme, vendosni syzet VR dhe shijoni një përvojë të jashtëzakonshme. Sepse Audi sjell argëtimin e realitetit virtual nga holoride7 në automjetin tuaj. Kjo teknologji inovative lidh lëvizjet e drejtimit me botën virtuale. Kur Audi kthen në kthesat, ju e ndjeni atë në sediljen e pasme. Por ndryshimi i drejtimit mund të perceptohet edhe vizualisht, për shembull nga anija kozmike tredimensionale e treguar në syzet duke fluturuar në një kthesë.

 

Funksionet sipas kërkesës

Me Funksionet sipas kerkesës, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron11.

 
 

Audi A4 Avant

Konsumi i kombinuar i karburantit 1: 4,8-8,5 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.