I gjithanshëm me motorr me gaz natyror

Një portobagazh që mund të përdoret në mënyrë të ndryshueshme me një motorrizim inovativ – ky është A4 Avant g-tron.

A4 Avant g-tron në shifra

Kapaciteti i rezervuarit të CNG

17.3

kg

Distanca maksimale e përshkueshme me CNG (NEFZ)

420–440

km*

Kapaciteti i serbatorit të benzines

7

l

Ngarja - Efikase dhe inovative

Tipari më karakteristik i Audi A4 Avant g-tron është lëvizja. Motori i tij 2.0-litërsh TFSI punon me CNG (Gaz Natyror i Kompresuar), një formë e ngjeshur e gazit natyror. Djegia prodhon vetëm sasi të vogla të grimcave. Me një fuqi prej 125 kW dhe xhiro maksimal prej 270 Nm, përshpejtimi nga 0 në 100 km/h është 8.4 sekonda.

Mbushja me karburant - E shpejtë dhe e lehtë

Serbatori i CNG në Audi A4 Avant g-tron mund të mbajë 17.3 kilogramë karburant. Ju mund të rimbushni CNG në çdo stacion mbushjeje CNG. Nëse furnizimi me gaz mbaron, automjeti kalon automatikisht në modalitetin rezervë me një kapacitet benzine prej 7 litrash. Në sistemin standart të informacionit të shoferit me ekran me ngjyra 7 inç, mund të shihni, ndër të tjera, matësin e karburantit dhe kapacitetin e mbetur në serbatorët CNG dhe benzinë.

 
 

Pamje e jashtme sportive

Pjesa e përparme e Audi A4 Avant g-tron dominohet nga korniza e gjerë, e sheshtë unike dhe hyrjet e ajrit qëllimisht të gjera. Në pamje anësore të bien në sy qëllimisht linjat e modelit Avant me pjesë të përparme të zgjatur, linjat e tavanit të drejta dhe tavan me i ulet. Përmbyllës është pjesa e pasme me difuzorët në formë trapezoide që veshin tubat e marmitës. Faktin që bëhet fjalë për një automjet që punon me CNG e kuptoni falë shkrimit g-tron mbi bagazh.

 
 

Përdorni lehtësisht funksionet komplekse

Sistemi opsional i informacionit argëtues MMI navigation plus me MMI touch është aksesi juaj në shërbimet dixhitale të Audi connect2. Funksionon nëpërmjet ekranit me prekje 10,1 inç në pultin qëndror, si opsion shtesë edhe me komandë zanore. Gjeni pamje interesante në zonën tuaj me kërkimin në internet të pikave të interesit dhe shmangni bllokimet e bezdisshme të trafikut me informacionin e trafikut në internet plus3. Navigimi me Google Satellite Map™4 ju tregon rrugën më të shpejtë.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music6 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music6. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A4 Sedan5.

Amazon Alexa dhe Amazon Music gjithmonë në bord

Me integrimin e Amazon Alexa7 ose Amazon Music7 në Audi-n tuaj, tani mund të përdorni edhe shërbimin e njohur të zërit ose muzikës nga Amazon tashmë edhe në lëvizje. Thjesht pa smartphone dhe pa aplikacion.

Shënim: Imazhi është nga Audi A4 Sedan5.

 

I ndryshueshëm dhe i përshtatshëm për përdorim të përditshëm

Në pjesën e brendshme, Audi A4 Avant g-tron ofron materiale me cilësi të lartë dhe hapësirë ​​të bollshme në të gjitha sediljet, me një koncept ngarkimi të ndryshueshëm. Serbatori i CNG është vendosur në vendin e gomës rezervë për të kursyer hapësirë, vëllimi i bagazhit është 415 litra, me sediljet e palosura deri në 1415 litra.

 

Udhëtoni së bashku dhe zhytuni në një botë virtuale.

Uluni në pjesën e pasme, vendosni syzet VR dhe shijoni një përvojë të jashtëzakonshme. Sepse Audi sjell argëtimin e realitetit virtual nga holoride8 në automjetin tuaj. Kjo teknologji inovative lidh lëvizjet e drejtimit me botën virtuale. Kur Audi lëviz në kthesa, ju e ndjeni atë në sediljen e pasme. Por ndryshimi i drejtimit mund të perceptohet edhe vizualisht, për shembull nga anija kozmike tredimensionale e treguar në syze duke fluturuar në një kthesë.

 

Functioni on Demand

Me Functionin on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron9.

 

Audi A5 Sportback g-tron