Audi A4 Limousine

Dizajn sportiv, funksionalitet i lartë

Audi A4 Avant bën deklarata: për sportivitetin, cilësinë, dixhitalizimin dhe diversitet.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni Audi A4 Avant në pamjen interaktive 3D.

Sugjerime konfigurimi të parapëlqyera

Baza

A4 Avant 40 TDI quattr

  • Paketa e ndihmës për parkimin e automjetit
  • Paketa Biznes
  • Mekanizmi i ganxhës për tërheqje

S4

S4 Avant TD

  • Xhamat Privacy
  • Paketa optike e zezë
  • Ndriçimi ambientit

Fokusi te sportiviteti - pjesa e jashtme

Audi A4 Avant bën përshtypje në pjesën e përparme të automjetit me kornizën e gjerë te maskarinos dhe hyrjet veçanërisht të gjera të ajrit, në pjesën e pasme me tubat e marmites të integruara në forma trapezoidale.

Më dinamike: edicioni i konkurencës plus

Thekson karakterin sportiv të Audi A4 Avant: edicioni i konkurrencës plus. Me elementë të mrekullueshëm të dizajnit në të zezë dhe paketën optike styling të zezë plus. Paketa e ndriçimit të ambientit plus dhe LED e me projeksionin e logos sigurojnë dizajn dhe atmosferë festive.

Motorrizim i individualizuar

Kambio, S tronic me shtatë shpejtësi ose tiptronik me tetë shpejtësi, qoftë me përpara aktive apo quattro - transmetimi i duhur i fuqisë është i disponueshëm për çdo motor. Disa nga variantet e motorit kanë teknologji të butë hibride, e cila mund të zvogëlojë konsumin e karburantit përmes rikuperimit të energjisë.

Bujare, me cilësi të lartë, individuale

Në brendësi të Audi A4 Avant, për shembull, brezi i vazhdueshëm i fryrëseve të ajrit thekson gjerësinë e automjetit, ndërsa një shirit aplikimi i kromit sipër i jep një theks luksi. Sediljet sportive opsionale plus në pjesën e përparme me emblemën S dhe modelin e diamantit ju ofrojnë një mbajtje të sigurt.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music7 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music7. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A4 Sedan 3.

Zgjidhje të personalizuara

Me aksesorë opsionale nga Audi Genuine Accessories9 ju mund ta bëni jetën e përditshme në Audi A4 Avant edhe më të lehtë, për shembull me sediljen për fëmijë Dualfix i-Size për pasagjerë të vegjël që nga lindja deri në gjatësinë 105 cm. Për shkak se mund të rrotullohet 360 gradë, fëmijët mund të hyjnë dhe të dalin të qetë dhe sedilja mund të përdoret në mënyrë fleksibël përpara ose prapa.

 

Audi ekskluziv

Bëjeni Audi A4 Avant-in tuaj një unikat frymëzues, po aq të veçantë sa ju - me Audi ekskluzive10. Me dekore të zgjedhura, lëkurë me ngjyra dhe bojëra individuale nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç dëshironi.

Udhëtoni së bashku dhe zhytuni në një botë virtuale.

Uluni në pjesën e pasme, vendosni syzet VR dhe shijoni një përvojë të jashtëzakonshme. Sepse Audi sjell argëtimin e realitetit virtual nga holoride8 në automjetin tuaj. Kjo teknologji inovative lidh lëvizjet e drejtimit me botën virtuale. Kur Audi lëviz në kthesa, ju e ndjeni atë në sediljen e pasme. Por ndryshimi i drejtimit mund të perceptohet edhe vizualisht, për shembull nga anija kozmike tredimensionale e treguar në syze duke fluturuar në një kthesë.

 

Functioni on Demand

Me Functionin on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron11.

 
 

Audi A4 Sedan

Konsumi i kombinuar i karburantit 1: 4,6-8,5 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.