Audi A4 Limousine

Një deklaratë për sportivitetin

Falë dizajnit progresiv me optikën e përparme të mprehur saktësisht dhe pjesën e pasme karakteristike, karakteri sportiv i sedanit Audi A4 hyn në lojë më shumë se kurrë.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni sedanin Audi A4 sedan në pamjen interaktive 3D.

Sugjerime konfigurimi të parapëlqyera

Baza

A4 Sedan 30 TD

  • Paketa Biznes
  • Suport ne parkim me asistentin e parkimit plus
  • Xhamat Privacy

Pamja e jashtme e linjës S

A4 Limousine 40 TDI S line quattr

  • Sedilje sportive S prej lëkure Nappa të linjës S
  • Fenerët Audi Matrix LED
  • Brendësia e linjës S

S4

S4 Sedan TD

  • Sedilje sportive S prej lëkure fine Nappa në pjesën e përparme
  • Sistemi audio Bang & Olufsen me tingull 3D
  • Paketa Biznes
 

Optikë individuale

Sedani Audi A4 do të thotë sportivitet, emocione dhe prestigj. Duke u fokusuar në elementët dinamikë quattro dhe falë përmasave harmonike, këto atribute janë të dukshme nga të gjitha anët. Përveç mbulesave të gjera të rrotave dhe fundeve anësore të mrekullueshme, rrotat janë veçanërisht të dukshme kur shikohen nga pamja anësore.

Bujare dhe me cilësi të lartë - pamja e brendshme

Në pjesën e brendshme të Audi A4 allroad quattro, për shembull, brezi i vazhdueshëm i fryrëseve të ajrit thekson gjerësinë e automjetit, ndërsa një shirit i zbukuruar me krom që kalon sipër jep një theks luksoz.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music5 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music5. Dëgjoni mbi 100 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Asistencë në sfond

Kur drejtoni me Audi A4 Sedan, lëreni veten të mbështeteni nga sistemet opsionale të ndihmës për shoferin7, siç është paketa e asistencës në qytet. Ai kombinon sistemet për trafikun urban, duke përfshirë sistemin e parkimit plus7 dhe kamerën mbrapa7.

Audi ekskluziv

Bëjeni sedanin tuaj Audi A4 një model frymëzues, po aq të veçantë sa ju - me Audi ekskluziv8. Me dekore të zgjedhura, lëkurë me ngjyra dhe bojëra individuale nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç dëshironi.

Zgjidhje të personalizuara

Audi aksesorë origjinal10 ju ofron opsione të shumta për pasurimin e Audi A4 tuaj me disa aspekte. Përfitoni nga zgjidhjet e personalizuara që bëjnë diferencën me dizajnin e tyre magjepsës dhe funksionalitetin e lartë.

Shënim: Imazhi është nga Audi A4 Avant9.

 

Udhëtoni së bashku dhe zhytuni në një botë virtuale.

Uluni në pjesën e pasme, vendosni syzet VR dhe shijoni një përvojë të jashtëzakonshme. Sepse Audi sjell argëtimin e realitetit virtual nga holoride6 në automjetin tuaj. Kjo teknologji inovative lidh lëvizjet e drejtimit me botën virtuale. Kur Audi kthehet në kthesa, ju e ndjeni atë në sediljen e pasme. Por ndryshimi i drejtimit mund të perceptohet edhe vizualisht, për shembull nga anija kozmike tredimensionale e treguar në syzet duke fluturuar në një kthesë.

 

Functioni on Demand

Me Functionin on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron11.

 

Audi A4 Avant

Konsumi i kombinuar i karburantit 1: 4,8-8,5 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.