Audi A5 Coupe Frontansicht

Sportist elegant

Estetik në dizajn dhe rrjet gjithëpërfshirës – Audi A5 Coupé.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni sedanin A5 Coupé në pamjen interaktive 3D.

Profil i bukur - dhe pamje

Hapësirat e gjera të ajrit dhe dekorimi i kromuar shtojnë mprehtësinë në pjesën e përparme të modelit sportiv Audi A5 Coupé. Gjerësia e pjesës së pasme theksohet nga shiriti kryq alumini në argjend alumini mat në difuzorin dhe veshjet trapezoidale të tubit të marmitës.

Motorrizimi

Teknologjitë moderne dhe motorët e fuqishëm ju presin nën sipërfaqen e makinës sportive me tre dyer.

Kompromiset? Jo të nevojshme

Elementet e dizajnuara horizontalisht në brendësi të Audi A5 Coupé i japin atij një ndjenjë të madhe hapësire, e cila nënvizohet më tej nga cilësia e lartë e materialeve dhe teknologjia moderne e sistemit info-argëtues Audi.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music8 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music8. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A5 Sportback2.

Audi ekskluzive

Bëjeni Audi RS 5 Coupé-n tuaj një unikat frymëzues, po aq të veçantë sa ju - me Audi ekskluzive. Me dekore të zgjedhura, lëkurë me ngjyra dhe bojëra individuale nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç dëshironi.

Udhëtoni së bashku dhe zhytuni në një botë virtuale.

Uluni në pjesën e pasme, vendosni syzet VR dhe shijoni një përvojë të jashtëzakonshme. Sepse Audi sjell argëtimin e realitetit virtual nga holoride9 në automjetin tuaj. Kjo teknologji inovative lidh lëvizjet e drejtimit me botën virtuale. Kur Audi drejtohet në kthesa, ju e ndjeni atë në sediljen e pasme. Por ndryshimi i drejtimit mund të perceptohet edhe vizualisht, për shembull nga anija kozmike tredimensionale e treguar në syzet duke fluturuar në një kthesë.

 

Functions on Demand

Me Functionin on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron7.

Audi A5 Sportback

Konsumi i kombinuar i karburantit 1: 4,7-8,5 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.