A5 Cabriolet

Përjetojnë emocione

Hyni në Audi A5 Cabriolet dhe përjetoni kënaqësi emocionuese drejtimi.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni sedanin Audi A5 Cabriolet në pamjen interaktive 3D.

Profil i bukur - dhe pamje

Dhomat e gjera të ajrit dhe kapëset e kromit i japin Audi A5 Cabriolet një pamje të përparmë sportive dhe të veçantë.

Më dinamike: edicioni i konkurrencës plus

Thekson karakterin sportiv të Audi Audi A5 Cabriolet: edicioni i konkurrencës plus. Me elementë të mrekullueshëm të dizajnit në të zezë dhe paketën optike plus styling të zezë . Paketa plus e ndriçimit të ambientit dhe LED e me projeksionin e logos sigurojnë dizajn dhe atmosferë festive.

Shijoni mjedisin

Kur ngisni me shpejtësi deri në 50 km/h, pjesa e sipërme mund të hapet brenda 15 sekondave dhe të mbyllet brenda 18 sekondave. Vëllimi i bagazhit është 370 litra.

Kompromiset? Jo të nevojshme

Brendësia progresive plotësohet nga materiale me cilësi të lartë, skena moderne e informacionit argëtues dhe paketa opsionale plus e ndriçimit të ambientit. Thekse shtesë vizuale mund të vendosen në brendësi me përzgjedhjen opsionale të dizajnit Audi dhe paketën opsionale të dizajnit S line.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music5 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music5. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A5 Sportback4.

Stili më i mirë i drejtimit? Shumëllojshmëri

Drejtimi dinamik opsional i Audi A5 Cabriolet përshtat raportin e drejtimit dhe forcën e drejtimit me shpejtësinë e automjetit në çdo kohë. Mund të rregulloni përvojën e drejtimit me Audi drive Select: zgjidhni midis cilësimeve dinamike, komfortit, automatike, individuale dhe efikas.

Udhëtoni së bashku dhe zhytuni në një botë virtuale.

Uluni në pjesën e pasme, vendosni syzet VR dhe shijoni një përvojë të jashtëzakonshme. Sepse Audi sjell argëtimin e realitetit virtual nga holoride6 në automjetin tuaj. Kjo teknologji inovative lidh lëvizjet e drejtimit me botën virtuale. Kur Audi lëviz në kthesa, ju e ndjeni atë në sediljen e pasme. Por ndryshimi i drejtimit mund të perceptohet edhe vizualisht, për shembull nga anija kozmike tredimensionale e treguar në syzet duke fluturuar në një kthesë.

 

Functions on Demand

Me Functions on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron8.

 

Audi A5 Coupé

Konsumi i kombinuar i karburantit: 4,0-7,1 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.