Audi A5 Coupé

Sportist elegant

Estetik në dizajn dhe rrjet gjithëpërfshirës – Audi A5 Coupé.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni sedanin Audi A5 Sportback në pamjen interaktive 3D.

Dizajn për t'u mrekulluar - dhe për të drejtuar

Hapësirat e gjera të ajrit dhe dekorimi i kromuar shtojnë mprehtësinë në pjesën e përparme të modelit sportiv me pesë dyer. Në anët, shiritat e theksuara në mes nënvizojnë sportivitetin e tij, rrotat opsionale me disqe alumini 20 inç theksohen nga harqet e spikatura. Kapëse horizontale në argjend alumini mat në difuzor dhe veshjet trapezoidale të tubave te marmites theksojnë gjerësinë e pjesës së pasme. Përveç kësaj, Audi A5 Sportback mund të personalizohet me linjat e pajisjeve opsionale të avancuara S line.

Më dinamike: edicioni i konkurrencës plus

Thekson karakterin sportiv të Audi A5 Sportback: me edicionin e konkurrencës plus. Me elementë të mrekullueshëm të dizajnit në të zezë dhe paketën plus të stilit të zi dhe S line. Paketa plus e ndriçimit të ambientit dhe LED e nivelit fillestar me projeksionin e logos sigurojnë dizajn të ndriçimit atmosferik.

Dinamika e fuqishme

Teknologjitë mbështetëse të dinamikës së drejtimit të tilla si drejtimi dinamik opsional në kombinim me motorët e fuqishëm sigurojnë një përvojë bindëse drejtimi.

Kompromiset? Jo të nevojshme

Falë hapësirës së madhe, Audi A5 Sportback ofron hapësirë për kohën e lirë dhe familjen në bagazh në pjesën e pasme. Vizualisht, ndjesia e hapësirës nënvizohet nga elementët e dizajnuar horizontalisht në brendësi, paneli qendror i pastër, veshjet në panelet e dyerve në ngjyrë të zezë me shkëlqim dhe cilësia e lartë e materialeve. Zgjedhja opsionale e dizajnit të brendshëm dhe linja S ju ofrojnë opsione shtesë të personalizuara. Paneli modern i informacionit argëtues dhe paketa opsionale e ndriçimit të ambientit plus i japin brendësisë së Audi A5 Sportback elegancën e saj progresive.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music6 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music6. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A5 Sportback.

 

Udhëtoni së bashku dhe zhytuni në një botë virtuale.

Uluni në pjesën e pasme, vendosni syzet VR dhe shijoni një përvojë të jashtëzakonshme. Sepse Audi sjell argëtimin e realitetit virtual nga holoride7 në automjetin tuaj. Kjo teknologji inovative lidh lëvizjet e drejtimit me botën virtuale. Kur Audi lëviz në kthesa, ju e ndjeni atë në sediljen e pasme. Por ndryshimi i drejtimit mund të perceptohet edhe vizualisht, për shembull nga anija kozmike tredimensionale e treguar në syzet duke fluturuar në një kthesë.

 

Functions on Demand

Me Functionin on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron9.

 

Audi A5 Coupé

Konsumi i kombinuar i karburantit 1: 4,6-8,5 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.