Audi RS 5 Sportback

Bindëse që në fillim

Audi RS 5 Sportback është më shumë se një automjet sportiv: Përjetoni funksionin, komoditetin dhe dinamikën në një nivel premium. Performanca është një qëndrim.

 

RS 5 Sportback në shifra

Fuqia

331

kW (450 PS)

Përshpejtimi (0–100 km/h)

3.9

Sek.

Xhirot maksimale

600

Nm

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni sedanin Audi RS 5 Sportback në pamjen interaktive 3D.

 

Lumturohuni shpejt

Sprinton shpejt - dhe me siguri. Falë lëvizjes me të gjitha rrotat aktive quattro me diferencial sportiv opsional dhe tiptronik sportiv me 8 marsha me kohë të optimizuar ndërrimi.

Sportivitet i kthyer në formë

Audi RS 5 Sportback ju ofron një koncept bindës karrocerie me vlerë të lartë të përdorimit për biznes, familje dhe kohë të lirë.

Lumturohuni më shpejt

Optik dhe dinamik më të theksuar. Me opsionin sportive RS konkurrencë plus që përfshin shumë dekorime të dizajnit, lëvizjen me të gjitha rrotat aktive quattro me diferencial sportiv dhe suspension sportiv RS pro.

Pole-Position

Paneli i kontrollit në Audi RS 5 Sportback nxjerr në pah një sportivitet të pastër: për shembull me paketën opsionale të dizajnit RS në të kuqe me komandime dhe konzollën qendrore anash në Alcantara dhe qepje të kundërta në të kuqe kreshendo. Mbështetja e qëndrueshme anësore dhe komoditeti i shkëlqyer i ndenjëseve garantohen gjithashtu në udhëtime më të gjata falë sediljeve sportive plus. Kabina virtuale opsionale specifike për RS-në Audi plus me menytë RS dhe ekrani me prekje MMI ofrojnë informacione të rëndësishme për automjetin.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A5 Sportback.

Amazon Alexa dhe Amazon Music gjithmonë në bord

Me integrimin e Amazon Alexa ose Amazon Music në Audi-n tuaj, tani mund të përdorni edhe shërbimin e njohur të zërit ose muzikës nga Amazon tashmë edhe në lëvizje. Thjesht pa smartphone dhe pa aplikacion.

Shënim: Imazhi është nga Audi A5 Coupé.

 

Kaq sportive mund të jetë jeta e përditshme

A keni transportuar ndonjëherë një biçikletë në një makinë të vërtetë sportive? Apo ski dhe snowboard? Në Audi RS 5 Sportback ju mundeni. Falë një hapjeje të madhe të dhomës së bagazhit, sediljeve të pasme të palosshme plotësisht ose pjesërisht dhe dyshemesë të ngarkimit. Një koncept karrocerie bindës me vlerë të lartë të përdorimit për biznes, familje dhe argëtim.

Audi ekskluzive

Bëjeni Audi RS 5 Sportback tuaj një unikat frymëzues, po aq të veçantë sa ju - me Audi ekskluzive. Me dekore të zgjedhura, lëkurë me ngjyra dhe bojëra individuale nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç dëshironi.

Udhëtoni së bashku dhe zhytuni në një botë virtuale.

Uluni në pjesën e pasme, vendosni syzet VR dhe shijoni një përvojë të jashtëzakonshme. Sepse Audi sjell argëtimin e realitetit virtual nga holoride në automjetin tuaj. Kjo teknologji inovative lidh lëvizjet e drejtimit me botën virtuale. Kur Audi lëviz në kthesa, ju e ndjeni atë në sediljen e pasme. Por ndryshimi i drejtimit mund të perceptohet edhe vizualisht, për shembull nga anija kozmike tredimensionale e treguar në syzet duke fluturuar në një kthesë.

 

Functions on Demand

Me Functionin on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron.

 

Audi RS 5 Coupé

Konsumi i kombinuar i karburantit: 9,3–9,8 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.

Dosja e modevele R/RS

Kërkoni shpejt informacionin. Dosja aktuale për modelet R/RS si shkarkim në formatin PDF.