E fuqishme dhe tërheqëse

S5 Sportback ofron shumë hapësirë ​​dhe fuqinë e një makine sportive.

 

S5 Sportback në shifra

Fuqia

251

kW (341 PS)

Përshpejtimi (0–100 km/h)

4.6

Sek.

Xhirot maksimale

700

Nm

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni Audi S5 Sportback TDI në pamjen interaktive 3D.

 

Sporti? Fillon në rrugë

Me motorin e tij 3.0 litra TDI me 251 kW dhe xhiro maksimal prej 700 Nm, Audi S5 Sportback përshpejton nga 0 në 100 km/h në 4.6 sekonda me një shpejtësi maksimale të kufizuar elektronikisht deri në 250 km/h. Makina me të gjitha rrotat aktive quattro me diferencial sportiv shpërndan xhirot midis akseve në mënyrë aktive dhe variabël. Drejtimi dinamik opsional gjithmonë përshtat raportin e drejtimit dhe forcën e drejtimit me shpejtësinë e automjetit. Me Audi drive Select dhe konfigurimet dinamike, komforti, automatike, individuale dhe efiçiente, ju mund të përshtatni stilin tuaj të drejtimit në çdo kohë.

Pamja e plotë? Të gjitha detajet

Elementet standarde specifike të S-së në pjesën e jashtme të Audi S5 Sportback nënvizojnë dizajnin sportiv: me parakolpin S, grilën e radiatorit me pamje hoje mjalti prej titan të zi mat me dekor alumini në argjend mat, hapësirat e gjera të ajrit në kornizë dhe tehun alumini në argjend mat në pjesën e përparme të automjetit. Në pjesën anësore, disqet e aluminit 18-inç dhe amortizimi sportiv S, si dhe kapakët e pasqyrave të jashtme në pamje alumini dhe pragjet e dyerve të përparme të ndriçuara me emblemën S janë mbresëlënëse. Difuzori S me një kapëse të mbështjellëse alumini në argjend mat, gypat e dyfishtë të marmitës specifike S në krom dhe pjesa pasme S theksojnë gjerësinë e pjesës së pasme. Automjeti në foto është i pajisur me disqe alumini opsionale Audi Sport në dizajn poligon me 5 ndarje të dyfishta në të zezë antracit me një shkëlqim të lartë.

Më dinamike: edicioni i konkurrencës plus

Thekson karakterin sportiv të Audi S5 Sportback2: edicioni i konkurrencës plus. Me elementë të mrekullueshëm të dizajnit në të zezë dhe paketën optike styling të zezë plus. Paketa e ndriçimit të ambientit plus dhe LED e me projeksionin e logos sigurojnë dizajn dhe atmosferë festive.

Ndriçim vezullues

Fenerët në teknologjinë LED janë tashmë pjesë e pajisjeve standarde të Audi S5 Sportback. Mund të merrni gjithashtu fenerët LED Matrix me dritë lazer Audi si opsion. Drita lazer Audi plotëson rrezen e lartë LED me shpejtësi më të larta dhe, me një rreze që është pothuajse dy herë më e gjatë se drita e lartë LED, siguron dukshëm më shumë siguri. Gjithashtu në këtë paketë dritash përfshihen gjenerimi dinamik i dritës të funksionit të ardhjes/daljes nga shtëpia dhe drita dinamike e ndezjes.

Intuita? Dhe gjithçka në fokus

Funksione të tilla si navigimi opsional MMI plus me prekjen MMI në Audi S5 Sportback mund të përdoren në mënyrë intuitive në ekranin me prekje MMI 10,1 inç ose nëpërmjet ndërveprimit të funksionit zanorë. Kabina virtuale opsionale Audi plus tregon të dhënat më të rëndësishme të automjetit në një ekran të plotë HD 12,3 inç në fushën tuaj të shikimit. Në dizajnin specifik S, ai vendos treguesin e xhirove të automjetit në plan të parë, me navigim intuitiv të menusë dhe një ekran të orientuar nga shoferi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A5 Coupé.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A5 Sportback.

Amazon Alexa dhe Amazon Music gjithmonë në bord

Me integrimin e Amazon Alexa ose Amazon Music në Audi-n tuaj, tani mund të përdorni edhe shërbimin e njohur të zërit ose muzikës nga Amazon tashmë edhe në lëvizje. Thjesht pa smartphone dhe pa aplikacion.

Shënim: Imazhi është nga Audi A5 Coupé.

 
 
 

Udhëtoni së bashku dhe zhytuni në një botë virtuale.

Uluni në pjesën e pasme, vendosni syzet VR dhe shijoni një përvojë të jashtëzakonshme. Sepse Audi sjell argëtimin e realitetit virtual nga holoride në automjetin tuaj. Kjo teknologji inovative lidh lëvizjet e drejtimit me botën virtuale. Kur Audi lëviz në kthesa, ju e ndjeni atë në sediljen e pasme. Por ndryshimi i drejtimit mund të perceptohet edhe vizualisht, për shembull nga anija kozmike tredimensionale e treguar në syzet duke fluturuar në një kthesë.

 

Functions on Demand

Me Functionin on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron.

 

Audi S5 Coupé

Emetimet e kombinuara të CO₂: 182-206 g/km; Konsumi i kombinuar i karburantit: 7-7,9 l/100 km. Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ në varësi të setit të gomave/disqeve të përdorura.