RS 7 Sportback performance

 
 
Audi RS 7 Sportback performance Frontansicht

Estetika frymëzon, akustika bën përshtypje.

Ndjeni dhe dëgjoni një përvojë të përmirësuar të drejtimit. Me motorin më të fuqishëm RS 7 deri më tani në performancën e re Audi RS 7 Sportback. Performanca është qëndrim!

 

Të dhënat e performancë së Audi RS 7 Sportback

Performanca

463

kW (630 PS)

Përshpejtimi (0-100 km/h)

3,4

Sek.

Rrotullimi

850

Nm

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi A7 Sportback në pamjen interaktive 3D.

 

Performancë frymëzuese

Performanca Audi RS 7 Sportback sjell dinamikë mbresëlënëse në jetën tuaj të përditshme. Pezullimi sportiv opsional RS plus me Kontrollin Dinamik të Udhëtimit (DRC) dhe paketa opsionale dinamike RS plus me një rritje të shpejtësisë maksimale në 305 km/h sigurojnë argëtim të kontrolluar ngarje.

RS në të gjithë bordin

Varianti më i fuqishëm i performancës i Audi RS 7 Sportback dallohet vizualisht me pikat kryesore të dizajnit ekskluziv. Përfundimi i bojës blu mat dhe veçoritë standarde të jashtme në gri mat sigurojnë një tërheqje magjepsëse.

I fokusuar në sportivitetin e pastër

Brendësia ofron atë që premton pjesa e jashtme e jashtëzakonshme: një ambient sportiv me cilësi të lartë, me veçori ekskluzive të performancës RS.

Më të veçantë. Me Audi ekskluzive

Bëjeni Audi RS 7 Sportback performance tuajin një eksperiencë unike frymëzuese, po aq të veçantë sa ju - me Audi ekskluziv. Me qëndisje me ngjyra për sedilje dhe dyshek dyshemeje RS, lëkurë me ngjyrë individuale nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç dëshironi ju!

Dyqani i aplikacioneve Audi në Audi-n tuaj

Përdorni një përzgjedhje të aplikacioneve të njohura si: Për shembull, Spotify ose YouTube direkt në MMI të automjetit tuaj - pa pasur nevojë të kaloni përmes një smartphone. Me Alexa6, shërbimin zanor të Amazon, mund të dëgjoni lajmet, të kontrolloni parashikimin e motit ose rezultatet sportive, të transmetoni muzikë dhe shumë më tepër.

I personalizuar dhe aspak i zakonshëm

Foto magjepsëse ose heronj të famshëm të kinemasë: thjesht zgjidhni foton tuaj të preferuar në zonën e botës së temave të aplikacionit tuaj myAudi dhe afishojeni atë si sfond në MMI. Efekt i bukur: Paketa e ndriçimit të ambientit plus përshtat automatikisht disponimin e ngjyrave me subjektin.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi A6 Avant13. Sfondi në MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Performanca Audi RS 6 Avant

Konsumi i karburantit i kombinuar 1 në l/100 km: 12.3-13.

Emetimet e CO₂ 1 në g/km: 280-294.

Informacion mbi konsumin e karburantit/energjisë elektrike dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të pajisjes së zgjedhur të automjetit. Vetëm vlerat e konsumit dhe emetimit sipas WLTP dhe jo sipas NEDC janë të disponueshme për automjetin.

Modelet e dosjeve R/RS

Kërkoni shpejt informacionin. Dosja aktuale e modeleve R/RS si shkarkim në formatin PDF.