e-tron GT quattro

 

Fuqia elektrike

350

kW

Çift rrotullues total elektrik: 630 Nm

Përshpejtimi (0-100 km/h)

4.1

Sek.

Gama (WLTP) deri në

501

km

Dizajni i jashtëm

E ardhmja vjen nga idetë. Përmasat e një Gran Turismo – baza e rrotave e sheshtë, e gjerë dhe e gjatë – e bëjnë të qartë: këtu bashkohen sportiviteti dhe përshtatshmëria e përditshme. Dizajni skulpturor i trupit mishëron fuqinë dhe performancën.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi e-tron GT quattro në pamjen interaktive 3D.

Dizajn i brendshëm

Audi e-tron GT quattro demonstron përparim në një mënyrë bashkëkohore. Shfaq sportivitet, cilësi të lartë dhe komoditet në të njëjtën kohë. Sediljet sportive plus në pjesën e përparme me mbështetëse të integruara të kokës ofrojnë mbështetje të mirë anësore gjatë kthesave dhe gjatë drejtimit sportiv falë mbështetësve të tyre të theksuar anash sediljeve.

Dyqani i aplikacioneve Audi në Audi-n tuaj

Përdorni një përzgjedhje të aplikacioneve të njohura si: Për shembull, Spotify ose YouTube direkt në MMI të automjetit tuaj - pa pasur nevojë të kaloni përmes një smartphone. Me Alexa7, shërbimin zanor të Amazon, ju mund të dëgjoni lajmet, të kontrolloni parashikimin e motit ose rezultatet sportive, të transmetoni muzikë dhe shumë më tepër.

I personalizuar dhe aspak i zakonshëm

Foto magjepsëse ose heronj të famshëm të kinemasë: thjesht zgjidhni foton tuaj të preferuar në zonën e botës së temave të aplikacionit tuaj myAudi dhe afishojeni atë si sfond në MMI. Efekt i bukur: Paketa e ndriçimit të ambientit plus përshtat automatikisht disponimin e ngjyrave me subjektin.

Karikoni në shtëpi dhe në lëvizje

Bateria litium-jon 800 volt, e integruar në pjesën e poshtme të trupit, ka performancë jashtëzakonisht të lartë - gjatë karikimit dhe drejtimit. Në lidhje me sistemin e rikuperimit, u përcaktua një distancë deri në 501 km duke përdorur metodën e matjes WLTP.

Bateria e ngarkuar nga 5% në 80%

22.5

Min.

(në kushte ideale 1)

Sistemi i karikimit

800

Volt

Fuqia maksimale e karikimit: 270 kW

Kapaciteti i baterisë (neto) deri në

83.7

kWh

Dinamika e drejtimit

Makina quattro plotësisht e ndryshueshme në lidhje me sistemin e lëvizjes elektrike siguron shpërndarje inteligjente të fuqisë midis disqeve individuale. Nëse kushtet e tërheqjes janë të mira, boshti i përparmë drejtohet kryesisht.

Audi ekskluziv

Bëhuni vetë stilist dhe dizajnoni Audi e-tron GT quattro në mënyrë që të jetë po aq unik sa karakteri juaj.

 

Audi RS e-tron GT

Konsumi i kombinuar i energjisë në kWh/100 km: 20.2-22.5; Emetimet e CO₂ të kombinuara 3 në g/km: 0.

Informacion mbi konsumin e energjisë elektrike dhe emetimet e CO₂ në intervale në varësi të pajisjes së zgjedhur të automjetit. Vetëm vlerat e konsumit dhe emetimit sipas WLTP dhe jo sipas NEDC janë të disponueshme për automjetin.