Audi Q2 seitliche Heckansicht

Dizajn dinamik, kënaqësi e jashtëzakonshme ngarje

Audi Q2 – SUV urban bën përshtypje me dizajnin e tij të fuqishëm, ofertën e larmishme të informacionit argëtues dhe teknologjinë dinamike të shasisë.

 

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi Q2 në pamjen interaktive 3D.

Sugjerime të njohura të konfigurimit

Bazik

Q2 30 TDI Naftë / 2.0 l / 85 kW (116 hp) / S tronic 7 shpejtësi e zezë e shkëlqyeshme Sigurisht Rrotat në "dizajn me 5 fole të dyfishta" 7Jx17

  • Paketa kundër vjedhjes
  • Çelës komforti me kasafortë
  • Sistemi i kontrollit

S line

Q2 30 TFSI S linjë

Benzine / 1,0 l / 81 kW (110 kf) / 6 shpejtësi

Efekti i perlës gri të daytona

Rrotat në "dizajn Y 5 krahësh" 7Jx17

  • Paketa e lidhjes info-argëtuese
  • Indeksi i pëlhurës me sedilje sportive të zeza
  • Kontroll automatik i klimës komode

SQ2

SQ2 TFSI Benzine / 2,0 l / 221 kW (300 hp) / S tronic 7 shpejtësi mit i zi metalik Rrotat "Dizajn me 10-Y-spoke" 8Jx19

  • Ganxha
  • Fenerët LED matricë përfshirë HL
  • Paketa optike e zezë
 

SUV dhe skaje

Karakteristikisht i fortë - dizajni i parakolpëve të përparmë dhe të pasmë dhe linjat dinamike, të çuditshme i japin Audi Q2 pamjen e tij të fuqishme. Falë linjave të pajisjeve të avancuara dhe të linjës S, si dhe modeleve të reja të rrotave dhe ngjyrave të jashtme, çdo Audi Q2 ka pamjen e tij personale.

Gati për të filluar

Audi Q2 siguron argëtim të shkëlqyeshëm ngarje falë performancës së fuqishme dhe teknologjive inovative.

Hapësirë ​​e brendshme

Brendësia e automjetit S line dhe sediljet sportive në lëkurë të hollë "Nappa" të zezë tërheq vëmendje me fokusin e saj të vazhdueshëm te sportiviteti.

Praktike dhe e bollshme

Vëllimi i dhomës së bagazhit është deri në 1050 litra pasi palosen sediljet e pasme. Paketa e ruajtjes dhe e dhomës së bagazhit si dhe dera e pasme, të cilën mund ta hapni dhe mbyllni në mënyrë elektrike, sigurojnë edhe më shumë komoditet gjatë ngarkimit dhe shkarkimit të automjetit.

Audi ekskluziv

Një automjet individual që përputhet me personalitetin tuaj. Audi ekskluziv ofron një gamë të gjerë opsionesh dizajni për Audi Q2 tuaj, si p.sh. ngjyrë individuale Audi ekskluziv në Merlin Efekt Perlë.

Audi SQ2

Konsumi i karburantit i kombinuar 1: 8,3-9,4 l/100 km (WLTP)

Emetimet e CO₂ 1: 188-213 g/km (WLTP)

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura. Shënim: Ngjyra e jashtme disponohet vetëm si ngjyrë opsionale ekskluzive individuale e Audi.