Audi SQ2 seitliche Frontansicht

Makinë sportive kompakte për individualistët

SUV kompakt kombinon argëtim të madh në drejtimin e automjetit, dizajn sportiv, veçori të avancuara info-argëtuese dhe sisteme inteligjente të ndihmës së shoferit.

 

SQ2 në numra

Performanca

221

kW (300 PS)

Përshpejtimi (0-100 km/h)

4.9

Sek.

Maksimumi i çift rrotullues

400

Nm

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi SQ2 në pamjen interaktive 3D.

 

Argëtim ngarje: dinamik dhe i fuqishëm

Përveç motorit të fuqishëm TFSI, motori quattro plotësisht i ndryshueshëm siguron gjithashtu argëtim dinamik ngarje me Audi SQ2 tuaj. Kjo siguron që forcat lëvizëse të shpërndahen në rrotat individuale sipas nevojës.

Dizajni i jashtëm sportiv: i mrekullueshëm dhe i çuditshëm

Dinamizmi dhe sportiviteti i Audi SQ2 tuaj theksohen në mënyrë efektive nga veshjet e zeza sportive të kromuar në modelin specifik me 4 tuba S dhe nga pjesa e pasme e mrekullueshme me spoilerin e skajit S të tavanit.

Dizajni i brendshëm sportiv: progresiv dhe karizmatik

Brendësia e Audi SQ2 gjithashtu bën përshtypje me fokusin e saj të vazhdueshëm në sportivitetin. Sediljet sportive me reliev S ju ofrojnë një pozicion ndenjëse të përshtatshme falë mbështetëseve të theksuara anësore. Paketa e brendshme e linjës S3 me mbulesa prej lëkure të hollë Nappa me tegela diamanti dhe paneli qendror i sediljes së zezë thekson pamjen elegante.

Audi ekskluziv

Një automjet individual që përputhet me personalitetin tuaj: Audi ekskluziv ju ofron një gamë të gjerë opsionesh dizajni për Audi SQ2 tuaj. Ari i një perëndimi dielli, e kuqja e një vere, e gjelbra e një unaze smeraldi - mund t'i merrni të gjitha këto ngjyra, duke përfshirë ngjyrën metalike të portokallit koral të treguar, si ngjyrë për Audi-n tuaj.

 

Audi Q2

Konsumi i karburantit i kombinuar 1: 4,8-8,6 l/100 km (WLTP)

Emetimet e CO₂ 1: 125-196 g/km (WLTP)

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura. Shënim: Boja e jashtme disponohet vetëm si bojë opsionale ekskluzive individuale e Audi.