Talent elektrizues i gjithanshëm

Një makinë efikase dhe shumë hapësirë ​​në brendësi - Audi Q3 45 TFSI e2.

 

Q3 45 TFSI e në shifra

Gama elektrike përafërsisht

45–51

km*

Përshpejtimi (0-100 km/h)

7

Sek.**

Performanca e sistemit

180

kW (245 PS)**

*Diapazoni thjesht elektrik i kombinuar sipas WLTP, për rrota 17 deri në 20 inç. **Konsumimi i karburantit (i kombinuar 1,2) në l/100 km: 1,6–2,1; Konsumi i energjisë elektrike (i kombinuar 1.2) në kWh/100 km: 15.8 – 17.2; Emetimet e CO₂ (të kombinuara 1.2) në g/km: 36–47.

 

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi Q3 TFSI e në pamjen interaktive 3D.

Luksi për të mos pasur nevojë të vendosësh

Audi Q3 45 TFSI e kombinon më të mirën e dy botëve: thjesht me energji elektrike, funksionon me emetime të ulëta lokale dhe prodhon tinguj të qetë. Dhe në kombinim me motorin me djegie TFSI, nuk keni pse të humbisni dinamikën tipike të Audi. Falë rikuperimit, energjia elektrike mund të rikuperohet gjatë udhëtimit.

 

Karikimi bëhet i lehtë

Ekzistojnë një sërë opsionesh karikimi të disponueshme për Audi Q3 45 TFSI e në shtëpi dhe në lëvizje.

Jep makinë të re

Linjat dinamike dhe sipërfaqet e dizajnuara në mënyrë emocionuese rrisin Audi Q3 45 TFSI e (konsumi i karburantit (i kombinuar 1,2) në l/100 km: 2,1–1,6; konsumi i energjisë (i kombinuar 1,2) në kWh/100 km: 17,2– 15,8; (emetimi i CO₂ 1.2) në g/km: 47-36) jashtë sasisë. Fenerët LED të mrekullueshëm të përparmë dhe matricë të automjetit me drita ndezëse dinamike ofrojnë një pamje tërheqëse me një vlerë të lartë njohjeje. Me linjën e pajisjeve të linjës S, ju mund të theksoni anën tuaj sportive në të gjithë tabelën. Elementet e dizajnit të theksuar në mënyrë dinamike si parakolpi S line tregojnë performancën e fortë të automjetit në shikim të parë.

Hapësirë ​​për sportivitet

Zgjedhja e dizajnit të brendshëm dhe Linja e brendshme S – dy opsione magjepsëse për brendësinë. Zgjedhja e dizajnit të brendshëm ofron aplikime në mikrofibër Dinamica në panelin e instrumenteve dhe në mbështetëse të krahëve.

I personalizuar dhe aspak i zakonshëm

Foto magjepsëse ose heronj të famshëm të kinemasë: thjesht zgjidhni foton tuaj të preferuar në zonën e botës së temave të aplikacionit tuaj myAudi dhe afishojeni atë si sfond në MMI. Efekt i bukur: Paketa e ndriçimit të ambientit plus përshtat automatikisht disponimin e ngjyrave me subjektin.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi A6 Avant13. Sfondi në MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Q3 Sportback 45 TFSI e

Konsumi i kombinuar i karburantit1: 1.6-2.0 l/100 km benzinë ​​| 15,9-17,0 kWh/100 km energji elektrike (WLTP) Emetimet CO₂1: 37-46 g/km (WLTP)

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura.