Audi Q3 seitlich

Talent i gjithanshëm

SUV familjar me shumë talente - gjenerata e dytë e Audi Q3 prezantohet vizualisht me besim dhe ju ofron shumë shtesa praktike.

Tipik SUV

Pjesa e përparme e automjetit dominohet nga grila e madhe me një kornizë me shirita vertikale. Fenerët formojnë një njësi të projektimit nga vija e shpatullave deri te dritat e pasme. Ju mund të zgjidhni nga tre linja pajisjesh - bazë, e avancuar dhe linjë S. Kur bëhet fjalë për lyerjen, ka dhjetë tone të disponueshme, duke përfshirë Pulse Orange dhe Progressive Red Metallic. Kur bëhet fjalë për rrotat, mund të zgjidhni midis versioneve 17 deri në 20 inç.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi Q3 në pamjen interaktive 3D.

Sugjerime të pëlqyera të konfigurimit

Hapësirë e jashtme e avancuar

Q3 35 TDI e jashtme e avancuar

Naftë / 2.0 l / 110 kW (150 hp) / S tronic 7 shpejtësi

Metal argjendi lulesh

Rrotat "dizajn 5 krahësh" 7Jx18

  • Ngrohje/ventilim
  • Paketa teknologjike
  • Paketa e asistencës pa paralajmërim për ndryshim korsie

Linja S e jashtme

Q3 35 TDI quattro S linja e jashtme

Naftë / 2.0 l / 110 kW (150 hp) / S tronic 7 shpejtësi

Efekti i perlës gri të Daytona

Rrotat "Dizajni i rotorit me 7 fole" 8.5Jx19

  • Brendësia e linjës S
  • Ngrohje/ventilim ndihmës
  • Paketa teknologjike
 

Bujare dhe e ndryshueshme

Nëse dëshironi, rregulloni sediljet elektrike. Falë bazës së gjatë të disqeve, ju dhe pasagjerët tuaj përfitoni nga hapësira bujare e kokës dhe gjurit.

Mjeshtër i të gjitha detyrave

Nëse dëshironi, mund të ndikoni në karakteristikat në varësi të situatës së drejtimit, kushteve të rrugës ose nevojave personale duke përdorur sistemin e dinamikës së drejtimit Audi drive select. Zgjidhni nga gjashtë profile - nga të rehatshme në efikase në sportive.

Dixhitalizimi në fokus

Audi Q3 është i pajisur me MMI Radio plus si standard, duke përfshirë një grup instrumentesh dixhitale 10,25 inç. Përdorni ndërfaqe dhe lidhje të ndryshme për të lidhur pajisjet tuaja celulare me automjetin. Versioni kryesor i terminalit operativ, MMI Navigation plus me MMI touch13, madje njeh shkrimin tuaj të dorës në ekranin e tij me ngjyra me rezolucion të lartë. Falë shërbimeve të integruara të Audi connect5, ju mund të shijoni shumë veçori dixhitale.

I personalizuar dhe aspak i zakonshëm

Foto magjepsëse ose heronj të famshëm të kinemasë: thjesht zgjidhni foton tuaj të preferuar në zonën Theme World të aplikacionit tuaj myAudi dhe afishojeni atë si sfond në MMI. Efekt i bukur: Paketa e ndriçimit të ambientit plus përshtat automatikisht disponimin e ngjyrave me subjektin.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi A6 Avant12. Sfondi në MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi ekskluzive

Bëjeni Audi Q3 tuaj një pjesë frymëzuese, unike, po aq unike sa ju - me Audi ekskluziv. Me dekore të zgjedhura, lëkurë me ngjyra dhe bojëra individuale nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç dëshironi.

Audi Q3 Sportback

Konsumi i karburantit i kombinuar 1: 5,1-9,4 l/100 km (WLTP)

Emetimet e CO₂ 1: 132-214 g/km (WLTP)

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura. Shënim: Boja e jashtme disponohet vetëm si bojë opsionale ekskluzive individuale e Audi.