SUV luksoz i gjithanshëm

Teknologjitë inteligjente, një përvojë bindëse drejtimi, një dizajn i fuqishëm dhe hapësirë ​​e gjerë për deri në shtatë persona – ky është Audi Q7.

Audi Q7 interieri

Audi Q7 aktualisht nuk është në dispozicion për porosi. Ju mund të gjeni makina aktuale të reja dhe të përdorura tek partneri juaj Audi në Shqipëri.

Funksione komplekse të lehta për t'u përdorur

Sistemi standard i lartë i informacionit argëtues MMI Navigation plus me përgjigjen me prekje MMI është qasja juaj në një botë të dixhitalizuar të përvojës. Ju mund të kontrolloni funksionet e navigimit, komoditetit dhe kontrollit të klimës duke përdorur dy ekranet e mëdhenj me ngjyra në zonën e tastierës qendrore. Ju merrni reagime të prekshme dhe të dëgjueshme kur shtypni një buton. Sistemi mund të operohet gjithashtu duke përdorur ndërveprimin e gjuhës natyrore. Oferta e gjerë opsionale e Audi connect përfshin shërbime të dobishme si: kërkimi i pikave të interesit në internet, informacioni i trafikut në internet ose harta satelitore shumë e detajuar nga Google Earth™.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music të integruar

Shijoni përvojën e fundit të muzikës në automjetin tuaj me Apple Music. Transmetoni mbi 90 milionë këngë pa probleme dhe pa reklama – drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacioneve radio ndërkombëtare të drejtpërdrejta të organizuara nga artistë të mirënjohur dhe që luajnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju gjithashtu keni akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni sipas artistit, këngëve, albumeve dhe listës suaj të këngëve.

Amazon Alexa dhe Amazon Music gjithmonë në bord:

Me integrimin e Amazon Alexa dhe Amazon Music në Audi-n tuaj, tani mund të përdorni shërbimin muzikor popullor të Amazon në lëvizje. Shumë e lehtë pa një smartphone dhe pa një aplikacion.

Dinamik në lëvizje

Me sistemin standard të dinamikës së drejtimit të Audi drive Select, ju mund të ndikoni në mënyrë aktive në karakteristikat e automjetit, duke përfshirë pezullimin me ajër sportiv opsional, i cili rregullon lartësinë e automjetit. Stabilizimi opsional i rrotullimit redukton rrotullimin e trupit të Audi Q7 dhe drejtimi opsional me të gjitha rrotat mundëson manovrim më të lehtë dhe karakteristika më sportive të drejtimit. Të gjithë motorët kanë teknologji të butë hibride si standard, e cila siguron drejtimin efikas dhe rrjedhimisht reduktimin e konsumit.

E fuqishme dhe sportive – pjesa e jashtme

Për një pamje edhe më sportive, zgjidhni paketat opsionale të dizajnit.

E ndritshme

Audi Q7 është i pajisur me fenerët LED si standard. Si opsion, mund të zgjidhni edhe fenerët me teknologjinë HD Matrix LED dhe dritën lazer Audi. Vizualisht, ata theksojnë gjerësinë e Audi Q7 me konturet e tyre dhe nënshkrimin e dritës. Teknikisht, ato karakterizohen nga shpërndarje adaptive e dritës. Me rrezen e saj të gjatë, drita lazer Audi plotëson rrezen e lartë LED në diapazonin e shpejtësisë së sipërme.

Funksional dhe i përshtatshëm për përdorim të përditshëm

Me rreshtin e tretë opsional të sediljeve ka hapësirë ​​për deri në shtatë pasagjerë. Megjithatë, nëse dëshironi më shumë hapësirë ​​ruajtëse deri në 1,955 litra, mund të palosni rreshtin e dytë dhe të tretë të sediljeve. Përdorni opsione praktike për ngarkimin dhe shkarkimin e automjetit, për shembull lirimin opsional të dhomës së bagazhit të kontrolluar nga sensori, i cili ju lejon të përdorni kapakun e bagazhit me një gjest të këmbës nëse nuk e keni dorën të lirë.

Audi exclusive

Bëjeni Audi Q7 tuaj një hapësirë frymëzuese, unike, po aq unike sa ju - me Audi ekskluziv. Me dekore të zgjedhura, lëkurë me ngjyra dhe bojëra individuale nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç ju dëshironi.

 

Funksionet sipas kërkesës

Me funksionet sipas kërkesës, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet kur zgjidhni pajisje. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Zgjedhja e funksioneve është intuitive dhe e shpejtë duke përdorur MyAudi App.

Shënim: Ilustrimi vjen nga Audi e-tron.

 

Audi Q7 TFSI e

Konsumi i karburantit i kombinuar 1: 2,6-2,7 l/100 km benzinë ​​| 21.7-22.6 kWh/100 km energji elektrike

Emetimet e CO₂ 1: 59-62 g/km

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura.