Sportiv, coupe dhe SUV

Dizajn progresiv, motor i fuqishëm, lëvizje e përhershme me të gjitha rrotat quattro dhe shumë komoditet për të gjithë pasagjerët: Audi SQ8.

Audi SQ8 pamja e pasme anësore

Audi SQ8 aktualisht nuk është në dispozicion për porosi. Ju mund të gjeni makina aktuale të reja dhe të përdorura tek partneri juaj Audi.

 

SQ8 në shifra

Performanca

373

kW (507 PS)

Nxitimi (0–100 km/h)

4.1

Sek.

Maksimumi i çiftit rrotullues

770

Nm

Përvoja dinamike e drejtimit

Falë teknologjive inovative të shasisë, Audi SQ8 është i qëndrueshëm dhe sportiv në rrugë dhe gjithashtu rrit komoditetin tuaj ngarje. Pezullimi elektronik me ajër sportiv rregullon automatikisht nivelin e automjetit. Drejtimi standard me të gjitha rrotat mundëson drejtim më të lehtë dhe sjellje sportive të drejtimit. Frena qeramike opsionale siguron vlera të shkëlqyera të ngadalësimit dhe bën përshtypje me performancën dhe qëndrueshmërinë e saj.

Dizajn sportiv

Pjesa e përparme goditëse e automjetit karakterizohet nga parakolpi S me bojë të plotë. Rripat vertikale të dyfishta në Audi Singleframe janë mahnitëse dhe grilat anësore të hyrjes së ajrit me formë progresive janë në ngjyrë të zezë titani mat. Një gjuhë dizajni horizontale dominon në pjesën e pasme me shiritin e vazhdueshëm të dritës, shpërndarësin specifik të S dhe katër tubacionet e fundit.

I gjerë, elegant, sportiv

Uluni në sediljet sportive me reliev S dhe qepje me kontrast. Mund të merrni opsionalisht sedilje sportive plus me mbështetëse të integruara të kokës dhe mbështetëse të theksuara anësore, si dhe funksione klimatike dhe masazhi.

Alexa dhe Amazon Music gjithmonë në bord:

Me integrimin e Amazon Music në Audi-n tuaj, tani mund të përdorni shërbimin muzikor popullor të Amazon në lëvizje. Shumë e lehtë pa një smartphone dhe pa një aplikacion.Hinweis:

Fotoja vjen nga Audi Q8.

 
 

Funksionet sipas kërkesës

Me funksionet sipas kërkesës, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet kur zgjidhni pajisje. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Duke përdorur myAudi App, zgjedhja e funksioneve është intuitive dhe e shpejtë.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi e-tron.

 

Audi Q8

Konsumi i kombinuar i karburantit1: 8,6-8,9 l/100 km

Emetimet e CO₂1: 197-204 g/km

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura.