Audi A7 Sportback pamje e pasme nga ana

Shumëllojshmëri mbresëlënëse

Audi A7 Sportback është mjeti dinamik i gjithanshëm për biznes dhe argëtim. Dizajni elegant i coupe bën përshtypje me thekse të reja sportive si Audi Singleframe me një strukturë të re.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi A7 Sportback në pamjen interaktive 3D.

Katër unaza. Një vijë e qartë

Audi A7 Sportback është një vitrinë e sportivitetit dhe elegancës. Theksohet në mënyrë mbresëlënëse nga arkitektura klasike quattro.

Përvojë sportive drejtimi

Falë shasisë opsionale që përfshin kontrollin e damperit, Audi A7 Sportback kombinon performancën e një makine sportive me përmirësimin e drejtimit të një sedani luksoz. Për një stil drejtimi sportiv, motori quattro me diferencial sportiv siguron dinamizëm, trajtim me precizion të lartë dhe stabilitet të sigurt drejtimi në pothuajse të gjitha sipërfaqet

Parkim i asistuar. Thjesht parko

Parkim komod në hapësira parkimi paralel dhe përbri. Përpara ose prapa. Dhe dilni sërish nga hapësirat e parkimit paralel. Audi A7 Sportback juaj kujdeset për drejtimin, përshpejtimin, frenimin dhe fikjen e motorit. Me Parking Assistant plus duke shtypur vazhdimisht butonin >>P në automjet. Me Remote Parking Assistant plus, procesi i parkimit mund të kontrollohet gjithashtu nga distanca duke shtypur vazhdimisht butonin e smartfonit në aplikacionin myAudi. Me të dy sistemet e parkimit, duhet të monitoroni plotësisht të gjithë procesin e parkimit.

Atmosferë e mirë

Brendësia magjeps me punimin e saktë të materialeve me cilësi të lartë. Çatia panoramike prej xhami krijon një ambient të ndritshëm dhe atmosferik. Kur mbyllet, disqet mbrojtëse nga dielli ofron mbrojtje ideale nga drita dhe ngrohje minimale të brendshme.

Dyqani i aplikacioneve Audi në Audi-n tuaj

Përdorni një përzgjedhje të aplikacioneve të njohura si: Për shembull, Spotify ose YouTube direkt në MMI të automjetit tuaj - pa pasur nevojë të kaloni përmes një smartphone. Me Alexa, shërbimin zanor të Amazon, ju mund të dëgjoni lajmet, të kontrolloni parashikimin e motit ose rezultatet sportive, të transmetoni muzikë dhe shumë më tepër.

I personalizuar dhe aspak i zakonshëmh

Foto magjepsëse ose heronj të famshëm të kinemasë: thjesht zgjidhni foton tuaj të preferuar në zonën e botës së temave7,2 të aplikacionit tuaj myAudi7,6 dhe afishojeni atë si sfond në MMI. Efekt i bukur: Paketa e ndriçimit të ambientit plus2 përshtat automatikisht disponimin e ngjyrave me subjektin.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi A6 Avant13. Sfondi në MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Më të dallueshme.. Me Audi ekskluziv

Bëjeni Audi A7 Sportback tuaj një pjesë frymëzuese, unike, po aq unike sa ju - me Audi ekskluziv. Me dekore të zgjedhura, lëkurë me ngjyra individuale nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç dëshironi.

 

Audi S7 Sportback

Konsumi i kombinuar i karburantit1: 7,1-7,8 l/100 km

Emetimet e CO₂ 1: 187-203 g/km

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura.