Audi S7 Sportback Heckansicht

Elegant dhe dinamik

Audi S7 Sportback bën përshtypje me vlerat e tij të jashtme dhe të brendshme. Audi Singleframe me një strukturë të re dhe një difuzor të pasëm me formë të re theksojnë karakterin e tij dinamik.

 

S7 Sportback në shifra

Performanca

253

kW (344 PS)

Akselerimi (0–100 km/h)

5.1

Sek.

Kthesa

700

Nm

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe rrota të disqedhe përjetoni Audi S7 Sportback në pamjen interaktive 3D.

 

Sportiviteti i përfshirë

Pezullimi standard sportiv S me kontrollin e amortizatorit ul S7 Sportback në krahasim me modelin bazë. Elemente shtesë specifike të S-së nënvizojnë dinamizmin e tij.

I fuqishëm dhe dinamik

3.0 V6 TDI me 253 kW (344 hp) dhe një çift rrotullues prej 700 Njuton metra e përshpejton automjetin nga 0 në 100 km/h në 5.1 sekonda. Makina standarde quattro me të gjitha disqet e transferon fuqinë në rrugë. Një diferencial sportiv opsional në boshtin e pasmë përmirëson pozicionin e automjetit në kthesë.

Cilësi e lartë dhe estetikë

Në pjesën e brendshme të Audi S7 Sportback do të përshëndeteni nga skeleti i dyerve me ndriçim standard me ndërthurje alumini dhe germa S në pjesën e përparme. Ju e keni automjetin nën kontroll duke përdorur timonin standard prej lëkure sportive dhe emblemë S.

Estetika takohet me atletizmin

Audi S7 Sportback edicioni i konkurrencës* thekson karakterin sportiv të automjetit me pajisje me cilësi të lartë. Pikat kryesore përfshijnë disqet e lehta të aliazhit nga sfera e Audi Sport, çatinë me bojë të zezë, fenerët e errësuar dhe elementët në pjesën e përparme dhe të pasme në Krom të lëngshëm të errët. Hapësira e brendëshme të bën përshtypje, ndër të tjera: me thekse në të kuqe dhe timonin prej lëkure sportive në Alcantara.

Dyqani i aplikacioneve Audi në tuaj

Përdorni një përzgjedhje të aplikacioneve të njohura si: Për shembull, Spotify ose YouTube direkt në MMI të automjetit tuaj - pa pasur nevojë të kaloni përmes një smartphone. Me Alexa6, shërbimin zanor të Amazon, mund të dëgjoni lajmet, të kontrolloni parashikimin e motit ose rezultatet sportive, të transmetoni muzikë dhe shumë më tepër.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi A7 Sportback.

I personalizuar dhe aspak i zakonshëmh

Foto magjepsëse ose heronj të famshëm të kinemasë: thjesht zgjidhni foton tuaj të preferuar në zonën e botës së temave të aplikacionit tuaj myAudi, dhe afishojeni atë si sfond në MMI. Efekt i bukur: Paketa e ndriçimit të ambientit plus2 përshtat automatikisht disponimin e ngjyrave me subjektin.

Audi A7 Sportback

Konsumi i kombinuar i karburantit1: 5,6-9,6 l/100 km

Emetimet e CO₂1: 147-217 g/km

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura.