A8 TFSI e Armaturenbrett

Më e mira e të dy botëve

Mirë se vini në Audi A8 60 TFSI e2 - sedani që kombinon komoditetin e lartë me një makinë inovative.

 

Të dhënat Audi A8 60 TFSI e

Gama elektrike përafërsisht.

54–60

km*

Përshpejtimi (0-100 km/h)

4.9

Sek.**

Performanca e sistemit

340

kW (462 PS)**

*Konsumimi i karburantit (i kombinuar 1.2) në l/100 km: 1.8-2.3; Konsumi i energjisë elektrike (i kombinuar 1,2) në kWh/100 km: 22,3–24,6; Emetimet e CO₂ (të kombinuara 1.2) në g/km: 42–52.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi A8 TSFI e në pamjen interaktive 3D.

 

Luksi për të mos pasur nevojë të ndaloni

Koncepti hibrid plug-in i Audi A8 60 TFSI e ju ofron shumë përparësi: Me motorin elektrik efikas, ju mund të udhëtoni në heshtje dhe pa emetime lokale, dhe falë motorit TFSI, asnjë udhëtim nuk është shumë larg. Mund ta karikoni në lëvizje ose në shtëpi. Falë rikuperimit, energjia elektrike mund të rikuperohet gjatë udhëtimit.

 
 

Fuqia elektrike maksimale

100

kW (136 PS)*

Shpejtësia maksimale elektrike

135

km/h*

Kapaciteti i baterisë (bruto) deri në

17.9

kWh

*Konsumimi i karburantit (i kombinuar 1.2) në l/100 km: 1.8-2.3; Konsumi i energjisë elektrike (i kombinuar 1,2) në kWh/100 km: 22,3–24,6; Emetimet e CO₂ (të kombinuara 1.2) në g/km: 42–52.

 

I saktë. Dinamik. E pagabueshme

Frymëzohuni nga gjenerata e ardhshme e teknologjisë së ndriçimit. Me fenerët opsionalë dixhitalë LED Matrix5 ose dritat e pasme standarde OLED. Ekzistojnë gjithashtu dy nënshkrime të dritave të pasme për të zgjedhur. Në varësi të mënyrës së drejtimit, nënshkrimi rregullohet kur është i palëvizshëm.

Performanca elektrizuese

Pjesa e jashtme S line dhe ngjyra individuale ekskluzive Audi në Plasma Blue Metallic i japin automjetit një prekje sportive.

Dyqani i aplikacioneve Audi në Audi-n tuaj

Përdorni një përzgjedhje të aplikacioneve të njohura si: Spotify ose YouTube direkt në MMI të automjetit tuaj - pa pasur nevojë të kaloni përmes një smartphone. Me Alexa, shërbimin zanor të Amazon, mund të dëgjoni lajmet, të kontrolloni parashikimin e motit ose rezultatet sportive, të transmetoni muzikë dhe shumë më tepër.

I personalizuar dhe aspak i zakonshëm

Foto magjepsëse ose heronj të famshëm të kinemasë: thjesht zgjidhni foton tuaj të preferuar në zonën Theme World11.5 të aplikacionit tuaj myAudi11,12 dhe afishojeni atë si sfond në MMI. Efekt i bukur: Paketa e ndriçimit të ambientit plus5 përshtat automatikisht disponimin e ngjyrave me subjektin.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi A6 Avant19. Sfondi në MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Më e dallueshme me Audi ekskluzive

Bëjeni Audi A8 tuaj unik – po aq unik sa ju – me Audi ekskluziv. Me dekore të zgjedhura, lëkurë me ngjyra dhe lyerje individuale si dhe me bojëra me efekt mat nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç ju dëshironi.

E larmishme sa jeta

Makina juaj bëhet një talent absolut i gjithanshëm me aksesorët origjinalë të Audi. Me veçori teknike dhe thekse vizuale, mund ta përshtatni lehtësisht me nevojat e reja.