Makina elektrike Audi

Audi Q8 e-tron

Më shumë liri personale për lëvizje të vetë-përcaktuar: asnjë kontradiktë me SUV-in plotësisht elektrik nga Audi. Audi Q8 e-tron quattro nuk është vetëm sportiv, por edhe i përshtatshëm për përdorim të përditshëm. Dy motorët e tij elektrikë punojnë së bashku me motorin elektrik me të gjitha rrotat për të siguruar performancë mbresëlënëse dhe lëvizje të shkathët.

Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 Sportback e-tron mishëron simbiozën e elektrifikimit dhe përdorimit të përditshëm: falë përshpejtimit nga 0 në 100 km/h në 5,6 sekonda, ai kombinon drejtimin sportiv me një nivel të lartë komoditeti dhe një distancë deri në 600 kilometra. Krijuar për jetën e përditshme - dhe më gjerë.

Audi SQ8 e-tron

Tre motorë elektrikë i japin Audi SQ8 e-tron një dinamikë të jashtëzakonshme. Ato mundësojnë përshpejtimin nga 0 në 100 km/h për 4.5 sekonda. Audi SQ8 e-tron shpreh karakterin e tij progresiv përmes pamjes sportive S. Këto përfshijnë, ndër të tjera, harqe të zgjeruara të rrotave dhe një gamë të veçantë rrotash nga 20 në 22 inç.

Audi SQ8 Sportback e-tron

Tre motorë elektrikë i japin Audi SQ8 Sportback e-tron një dinamikë të jashtëzakonshme. Ato mundësojnë përshpejtimin nga 0 në 100 km/h për 4.5 sekonda. Performanca e rritjes në nivelin e marsheve S ofron një përvojë të veçantë me përshpejtim pothuajse të heshtur me deri në 370 kW fuqi dhe 973 Nm çift rrotullues.

Audi Q4 e-tron

Dizajni i qartë i Audi Q4 e-tron i jep të ardhmes së elektromobilitetit një formë karakteristike. Brendësia progresive e Audi Q4 e-tron karakterizohet nga risitë teknologjike, sportiviteti dhe funksionaliteti.

Audi Q4 Sportback e-tron

Dizajni sportiv i Audi Q4 Sportback e-tron i jep të ardhmes së elektromobilitetit një formë karakteristike magjepsëse. Pjesa e përparme e fokusuar dhe pjesa e pasme e fuqishme kanë një efekt emocionues, ndërsa silueta, e cila anon në mënyrë delikate dhe dinamike nga pas, ka një efekt elektrizues.

RS e-tron GT

Qëllimi - për të riinterpretuar një makinë - reflektohet gjithashtu në dizajnin e pastër, i cili është frymëzuar nga performanca aerodinamike. Luksi progresiv bëhet një forcë lëvizëse që e bën edhe më intensive një eksperiencë shumë emocionale drejtimi.

e-tron GT quattro

Përmasat e një Gran Turismo - baza e rrotave e sheshtë, e gjerë dhe e gjatë - ilustrojnë:

Sportivitet dhe përshtatshmëri për përdorim të përditshëm bashkohen këtu. Dizajni skulpturor i trupit mishëron fuqinë dhe performancën.

 

Karikimi në shtëpi

Karikimi në lëvizje