Ndjeni përparimin: Modelet Audi Q

"Dizajn emocional, hapësirë për ide të mëdha, drita impresionuese, fuqi e shprehur dhe liri e pastër. Modelet Q të Audi ofrojnë progres që mund ta ndjeni.

 

Konsumi i energjisë elektrike (i kombinuar) në kWh/100 km: 19.7 - 25.58. Emetimet e CO₂ (të kombinuara) në g/km: 0.

Gjeni modelin tuaj Audi Q8 e-tron të disponueshëm menjëherë në shkëmbimin e makinave të reja dhe midis makinave të reja të disponueshme menjëherë.

 

Konsumi i karburantit (i kombinuar) në l/100 km: 5.6–9.7; Emetimet e CO₂ (të kombinuara) në g/km: 148–238.

Gjeni modelin tuaj Audi Q5 të disponueshëm menjëherë në tregun e makinave të reja ose të përdorura.

 

Konsumi i energjisë elektrike (i kombinuar) në kWh/100 km: 16.9 - 22.22 Emetimet e CO₂ (të kombinuara) në g/km: 0.

Gjeni modelin tuaj Audi Q4 e-tron të disponueshëm menjëherë në tregun e makinave të reja ose të përdorura.

 

Konsumi i karburantit (i kombinuar) në l/100 km: 5.0-8.8; Emetimet e CO₂ (të kombinuara) në g/km: 132-199.

Gjeni modelin tuaj Audi Q3 të disponueshëm menjëherë në tregun e makinave të reja ose të përdorura.

 

Konsumi i karburantit (i kombinuar) në l/100 km: 4,8–8,6; Emetimet e CO₂ (të kombinuara) në g/km: 125–196.

Gjeni modelin tuaj Audi Q2 të disponueshëm menjëherë në tregun e makinave të reja ose të përdorura.