Elektromobiliteti

Elektromobiliteti në Audi Albania

Me Audi Q8 e-tron, Audi Q8 Sportback e-tron, Audi SQ8 e-tron, Audi SQ8 Sportback e-tron, Audi e-tron GT, Audi Q4 e-tron dhe Audi Q4 Sportback e-tron, marka me katër rrathë po zgjeron flotën e saj të makinave elektrike. Po ashtu, në shumë modele Plug-in-Hybrid, avantazhet e një motori me karburant të zakonshëm lidhen me një motor elektrik. Audi ofron kështu mobilitetin modern të përshtatshëm për çdo klient. Informohuni këtu për mundësitë e karikimit dhe autonominë e makinave elektrike, dhe mësoni më shumë për opsionet e blerjes dhe financimit.

Automjetet Elektrike Audi

Plug-In-Hibrid

Me motor elektrik drejt të ardhmes